2777
2789
عنوان

خانواده همسر😐نیومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 105 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیشاپیش مبارکبیحسی انجام میدن؟درد و مراقبت داره؟

ممنونم عزیزم 

آره با بی حسی 

درد که داره ولی خب قابل تحمله کبود میشه ، مراقبت هم تا یکی دو ماه باید گن بزنم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تا آدم توی اون شرایط قرار نگیره نمتونه قضاوت کنه منم بودم ناراحت میشدم مثلا اگه دختر خودشون ی سرما خ ...

😑😑نوه آشون از دوچرخه افتاده بود زنگ زده بود نمیخایید برید عیادت؟بعد من بچه آمو سقط کردم کورتاژ نیومدن

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه
ممنونم عزیزم آره با بی حسی درد که داره ولی خب قابل تحمله کبود میشه ، مراقبت هم تا یکی دو ماه باید گن ...

عذر میخوام خیلی سوال میپرسم بخیه داره؟صورت گرد و تپلی داری ک میخوای غبغت برداری؟

عزیزم دکترت کی بود؟سخته عملش؟الان شکمت بد دیده نمیشه؟ببخشید هی میپرسم منم میخوام انجام بدم هزینه و ش ...

نه من شکم زیاد نداشتم 

دکترم پیمان باستانی 

مشهد 

۱۲۰۰ سونو ۱ آزمایش

۳۰ بیمارستان

۳۵ دکتر 

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه
عذر میخوام خیلی سوال میپرسم بخیه داره؟صورت گرد و تپلی داری ک میخوای غبغت برداری؟

نه بخیه نداره 

زیر صورتم یکم آویزونه زاویه فکم دیده نمیشه 

برای تپلی صورت بوکال فت میکنن که من از صورتم خوشم میاد و نمیخوام از تپلی دربیاد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دکتری ک میخواد جراحیت کنه تخصصش چیه؟جراحی عمومی؟

نه متخصصه 

تو اینستا بزن بلفا لوکس میاره برات 

برای عمل زیبایی هم باید بیان عیادت؟؟؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★