2777
2789
عنوان

خانواده همسر😐نیومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 105 پست
من حاملم سرکلاژ کردم هیچ کدوم نیومدن بابا آخه مگه یه کیلو میوه یا یه آب میوه چقده اینا چقد خسیسن حتی ...

شايدم اصلا نميدونن 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من حاملم سرکلاژ کردم هیچ کدوم نیومدن بابا آخه مگه یه کیلو میوه یا یه آب میوه چقده اینا چقد خسیسن حتی ...

بخدا استوری ریپلای نکردن 

نزدیک۳۰۰ نفر از فالورا و غریبه ها ریپلای کردن اینا دیدن ریپلای نکردن😑

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه
عمله عزیزم ولی عملی نیست که جزو واجبات باشه شما یه نفرو فرض کن مثلاً تصادف کرده یا از بلندی افتاده ی ...

درسته ولی به نظرم  کسی که دوستت داشته باشه دماغم عمل کنی میاد عیادتت 

امروزو زندگی کن😜
۴ساعت اتاق عمل بودم کامپوزیت با مامو پلاستی و این همه بخیه ک یکی نیست نفسم آدم بلاخره یک جا دلش میخو ...

نه عزیزم بخیه هم خورده باشه شما خودت با پای خودت رفتی خدایی نکرده اتفاق بدی برات نیفتاده که 

من خودم دماغ عمل کردم ، فکم عقب بود جلو کشیدم ماه بعد هم میرم برای بلفاروپلاستی و ساکشن غبغب و بازو به هیچکس هم نگفتم و نمیگم ، چون واقعاً نیازی نیست بیان هر وقت جزو واجبات بود اون موقع باید انتظار داشته باشم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
پیش کدوم دکتر رفتی راضی هستی

زوده برای رضایت 

دکتر پیمان باستانی

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه
درسته ولی به نظرم کسی که دوستت داشته باشه دماغم عمل کنی میاد عیادتت

اون دیگه وظیفه نیست و لطف طرفو میرسونه 

در کل نباید ناراحت بود و انتظار داشت ملت درگیر زندگی خودشونن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه عزیزم بخیه هم خورده باشه شما خودت با پای خودت رفتی خدایی نکرده اتفاق بدی برات نیفتاده که من خودم ...

😘❤️درسته عزیزم 

من چون خونه هامون کنار خونه امه همسایه دیوار ب دیواریم توقع دارم 

خدایی؟ 🥲🤣الان اگ ی چی بگم میشم از قوم شوهر بدتر

نه عزیزم گفتم ک 

توده داشت چشمم دوبار تخلیه کردم

بخدا استوری ریپلای نکردن نزدیک۳۰۰ نفر از فالورا و غریبه ها ریپلای کردن اینا دیدن ریپلای نکردن😑

صد رحمت به غریبه 

یه خانومی بود تو بیمارستان غریبه هم بود از دستشویی اومدم بیرون اومد زیر بغلم و گرفت چون بعد عمل خیلی حالم بد بود 

هر وقتم میوه می‌شست اول میآورد واسه من بعد میبرد واسه دخترش 

دخترش هم باردار بود

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اون دیگه وظیفه نیست و لطف طرفو میرسونه در کل نباید ناراحت بود و انتظار داشت ملت درگیر زندگی خودشونن

اره ازخانواده شوهر توقع داشته باشی زیادیه خدایی  .

امروزو زندگی کن😜