2777
2789
چهارم گرم میتونستی بخری...الان ۴گرم ۲۰تومن شده

همون دیگه هی گفتم امروز میرم فردا میرم .کار پیش میومد بعد چندتا عروسی و تولد رفتیم چون پول نقد نداشتیم از پول پسرم برداشتم و خرج شد…الان یه گرم م نمیشه….

ابجی م میگه تو دلت نبوده بخری الکی داری بهونه میاری که وقت نشد وگرنه یک ساعت میتونستی بری..😔😔😔

اسی عیب نداره حالابریدبخرید

ولی حتماسعی کن دست دوم بخرید اگه شمامثلا10گرم طلابخوای بخری حدودا پنجاه میلیون کهنه ها وبادرصدپایین خیلی کنن

ولی همون ده گرم نوعشوبخری پنجاه وهشت اینامیشه

من وه گرم دست دوم خریدم هفته پیش بافقط 3درصد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون دیگه هی گفتم امروز میرم فردا میرم .کار پیش میومد بعد چندتا عروسی و تولد رفتیم چون پول نقد نداشت ...

خب پس انداز کن بخر برلش...شما کلا باید هرماه یه جی برای بچتون پس انداز کنین با ۱۲تومن که جیزی نمیشه برای بچه...من از ۵ماهگیم درحال مس انداز کردنم هرچند کم ...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خخخخ ایشالله ولی اخه ۳۰۰ تومنم براارث ستمه😬

شاید پول های نقد بوده تقسیم کردن

خوش بین باش

منکه ارثی برام نمیمونه حتی هزار تومن احتمالا کلی بدهی ارث بزارن😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خخخخ ایشالله ولی اخه ۳۰۰ تومنم براارث ستمه😬

ویگه همه که پولدار نبستن نیبینی ۵تا بچن یدونه خونه داره فقط پدرشون مثل ما الان حساب کنی برای من وخواهرمم همون ۳۰۰میشه 😅

همون دیگه هی گفتم امروز میرم فردا میرم .کار پیش میومد بعد چندتا عروسی و تولد رفتیم چون پول نقد نداشت ...

پول بچه را زوود باید بری طلا بخری و اصلا هم نفروشی

من پولهای پسرم النگو خریدم برای خودم ولی یه سال بعد فروختم چون دست خودم بود.ولی برای دخترم برای خودش النگو خریدم شوهرم جرات نداره بفروشه

چند سال یبار بزرگترش میکنیم😂

خب پس انداز کن بخر برلش...شما کلا باید هرماه یه جی برای بچتون پس انداز کنین با ۱۲تومن که جیزی نمیشه ...

خوب منم قصدم پس انداز برای آینده پسرمه .اما همش میگم پولم کمه و چیزی نمیشه.الانم باز هشت تومن جمع کردم اما نمیتونم برم طلا بخرم .حس میکنم چیزی باهاش نمیشه ،دنبال پول قلمبه ام که یه چیز بزرگ بگیرم (واقعا حس بدیه تا بیام یه مقدار دیگه جم کنم هم قبلیه خرج شده هم قیمت طلا رفته بالا😔😔😔)

شاید پول های نقد بوده تقسیم کردنخوش بین باشمنکه ارثی برام نمیمونه حتی هزار تومن احتمالا کلی بدهی ارث ...

خخخخخ ایشالله

الهیییی ایشالله خدا خودش برکتو تو زندگیت جاری کنه❤🙏🏻

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
ویگه همه که پولدار نبستن نیبینی ۵تا بچن یدونه خونه داره فقط پدرشون مثل ما الان حساب کنی برای من وخوا ...

خخخخ عزیزم ایشالله خدا سایه پدرومادرتو نگه داره

بعدم ایشالله ک همونم با برکت باشه به خوشی استفاده کنین

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
پول بچه را زوود باید بری طلا بخری و اصلا هم نفروشیمن پولهای پسرم النگو خریدم برای خودم ولی یه سال بع ...

منم نیت م همینه از الان جمع کنم برای آینده ش.اما همش میگم با این پول کم برم چیزی نمیشه خرید منصرف میشم تا یه مقدار دیگه ام جمع کنم بذارم روش اما اون قبلیه هم خرج میشه و طلا هم بالا میره.دوباره میگم شاید بیاد پایین اما زهی خیال باطل😔😔😔

خخخخخ ایشاللهالهیییی ایشالله خدا خودش برکتو تو زندگیت جاری کنه❤🙏🏻

مرسی 

کلا به گزینه ارث فکر نمیکنیم😂

خوب منم قصدم پس انداز برای آینده پسرمه .اما همش میگم پولم کمه و چیزی نمیشه.الانم باز هشت تومن جمع کر ...

نه بابا یه گرم یه گرم میتونی سکه پارسیان بخری ۸۰تا۱۰۰تومن میان روش من اینحوری جمع کردم ۲۰گرم شد رفتم زنجیر ومدال گرفتم خودم استفاده کنم پسرم بزرگ شد میدم خونه میخریم براش...دقیقا الان از خرداد من گرم گرم سکه خریدم ۱۲۰تومن جمع شده....البته از طلافروش معتبر بخریا تقلبیش زیاده....کدوم شهری ....الان یک ونیم پارسیان میتونی بخری برو بخر...اتفاقا هنینحوری میشه پس انداز کرد...

منم نیت م همینه از الان جمع کنم برای آینده ش.اما همش میگم با این پول کم برم چیزی نمیشه خرید منصرف می ...

پول هیچوقت نمیمونه

یا بریز توی کارتی که استفاده نکنی یا یه خساب باز کن و کارت نگیر بریز توی حساب زیاد شد بخر

یا کلا همون کم برو پارسیان بخر

من خودم ترجیح میدم روی پارسیان ضرر کنم ولی کل پولم نابود نشه

خخخخ عزیزم ایشالله خدا سایه پدرومادرتو نگه دارهبعدم ایشالله ک همونم با برکت باشه به خوشی استفاده کنی ...

ممنونم گلم مال ما که مولی نمیشه برای شوهرم زیاد میرسه که اونم مغازه میخره حتما😅