2777
2789
عنوان

جدیدا اسم بی غیرتی شده بروز بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 196 پست
امربه معروف=فضولی تو زندگی مردم

امربہ معروف ونهے ازمنڪر اگر درست وبہ جا باشہ جامعہ روفساد برنمےداشت این بہ من چہ بہ توچہ مگہ فضولے؟ گندزد بہ زندگےها 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه پایبند باشید اما وقتی یه دختر و پسر به هم علاقه مند میشن و میرن تو رابطه حق ندارید بهش انگ هرز ...

من خودم به شخصه به این رابطه ای که شما توصیف کردین هرزگی نمیگم

منظور از هرزگی روابط متعدد بدون هدف با هر ادم بی سروپاییه 

بعضیا هیچی براشون مهم نیست حتی با فرد متاهلم تو رابطه میرن 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
شما منو راهنمایی کن چیکار کنم ؟

منم مجردم ولی تا الان به خاطر این چیزا هرزگی نکردم چون نخواستم جامعمو از اینی که هستی بدتر کنم بابا بخدا رابطه هم رابطه های قدیم یه حجب وحیایی بود بخدا

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

منم مجردم ولی تا الان به خاطر این چیزا هرزگی نکردم چون نخواستم جامعمو از اینی که هستی بدتر کنم بابا ...

منم هرزگی نکردم 

من وجدان و اصالت بهم اجازه همچین کارایی نمیده 

در صورتی که اکثریت بهم میگن برم توی جمع پسرا باشم شاید اونجا یکی خوشش بیاد چه می‌دونم وابسته بشه 

ولی من اصلا نمیتونم و همیشه حسرت کسایی رو میخورم که دارن لذت دنیا رو میبرن و من نشستم به فکر آبروی خانواده ام

قبول داری دیگه قدیم مردم رفاه مالی بیشتری هم داشتن

بابا رابطه هم رابطه های قدیم اون موقع یه حجب وحیایی بود الان همچی از بین رفته پارک بغل خودنمون یه چیزهایی ادم میبینه که برگهاش میریزه

منم هرزگی نکردم من وجدان و اصالت بهم اجازه همچین کارایی نمیده در صورتی که اکثریت بهم میگن برم توی جم ...

من اصلا نمیتونم درکت کنم اصلا ازطرز فکرت فکرت خوشم نمیاد

چرا اتفاقا فهمیدم امثال تو میشینن توسری میخورن افکارتو برا خودت نگهداربه نامحرمم سعی کن فکر نکنی گنا ...

یه روزی واسه این حرف پشیمون میشی

ولی دیگه خیلی دیره.

شما با همون افکارت برو جلو ب نظرات بقیه هم کار نداشته باش.

با هر چی نامحرمه هم بپر.

لایک نکن خیرشو ببینی

کسایی که فاز به ما چه بر میدارن یعنی هیچ واکنشی نسبت به هیچی ندارن اصن دنیا سیل ببره زمین نابود شه هیچی منو یاد مترسک میندازن 😂🤦‍♀ الان واقعا عجیبه که به تاپیک اسی نظر میدن مگه نمیگن به ما ربطی نداره 

همچی به یع ورتوته 😂

امیدوارم خدا اینجور ادما رو سر راه همدیگه قرار بده و ادمای درست حسابی رو هم سر راه هم نه اینکه کسی ک ...

آمین

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
نترس سیسی جانمیمونی ب توهم میرسه😂😂

ما از اوناش نیستیم😏

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است