2777
2789
عنوان

جدیدا اسم بی غیرتی شده بروز بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 196 پست
من ریدم تو غیدت اگه غیرت یعنی این

متاسفانه اون خوشحالم شد😂

کلا مریضه این کاربر 

اینکه کاربر زن نما باشه هم بعید نیست البته

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه اون خوشحالم شد😂کلا مریضه این کاربر اینکه کاربر زن نما باشه هم بعید نیست البته

ن اتفاقا معلومه زنه انقد زنا هستن حال میکنن با این مدل اره غیرت مثلا😂😂 روانی ها معنی غیرت رو نمیدونن

دیگه وقتشه به انتخاب های همدیگه احترام نذاریم 😑

من همیشه گفتم کاش یه قانون بود میشد آدما رو طبق اعتقادات و راه و روش ها و سبک زندگیشون جدا کرد و جدا زندگی می‌کردن 

جدا از اینایی که گفتید من خیلی نگران آینده هستم 

دختره هنوز دهنش بوی شیر میده موهاشو سبز و آبی و قرمز کرده صورتشم پر از پیرسینگ با یه تیپ افتضاح و سیگار به دست کنار خیابون وایساده و سه تا پسر تو ماشین اومدن دنبالش 

خداوکیلی دیگه جرات نمیکنم برم بیرون 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ن اتفاقا معلومه زنه انقد زنا هستن حال میکنن با این مدل اره غیرت مثلا😂😂 روانی ها معنی غیرت رو نمیدو ...

اینا واقعا مریضن مریض

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
والا گویا شما بیشتر حرص میخوری ،هر وقت اومد تبلیغ کرد شما مخالفت کن وقتی با زندگی تو کاری نداره چرا ...

ب زندگی منم کار نداشته باشه قطعا ی روزی با این کاراش زندگی هم جنسمو خراب میکنه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
والا تا یکی بگه میخام بچه دوم یا سوم بیارم بهش میپرن که نههه چرا بیاری دخالت میکنن و نمیگن ب ماچ زند ...

دمت گرم😂😂😂😂😂

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

مگه میشه افعال ما تو جامعه تاثیر نداشته باشه ؟

وقتی خیانت و بی بندوباری عادی سازی بشه تمامی افراد جامعه باهاش درگیر میشن

اصلاهم این جمله که همه چی به ذاته جلمه ی درستی نیست محیط تاثیر میذاره چون انسان یه موجود اجتماعیه و با محیط در تعامله

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
همه‌اینا تا حدی خوبه نه خیلی کم نه خیلی زیاد حد وسط

درستہ میشہ باحجاب بودولے آراستہ،این منظورش ازحد گذروندنہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم