2777
2789
عنوان

جدیدا اسم بی غیرتی شده بروز بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 196 پست
واقعا حرفتون خنده داره برام واقعا واقعا😅 از طرفی هم تاسف داره که این طرز تفکر غالب بر جامعه امروز م ...

چرا خنده دار اولین بنیادی ترین بچه تو خانواده آموزش میبینه وقتی تربیت خوبی اثر گذاری داشته باشه که سیگار مواد مخدر مضره اون بچه بمیره هم سمتش نمیره مثل خودم بابام خیلی خوب بهمون فهمونده با اینکه دوستای من خیلی هاشون سیگار میکشن ولی من نه وقتی بچه تفکرات بنایدنیش درست شکل بگیره دیگه میزی روش اثر تمیزاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایییی دقیقا دیروز با یک گوسفند سر این موضوع وقتم تلف شد ول کنم نبود.

بباهاشون بحث نکن چون بی فایدس کلا چیزی که ب نفعشون نباشه اذیت میکنن 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

دوستی با نامحرم گناهه  گناههه گناهههه

حالا میگن ما اعتقادمون فرق داره اوکی باشه.

ولی اگ اعتقادتون این نیس و قوانین خدا رو معتقد نیستین موقع طلاق موندم چرا اونجا قوانین خدا رو خوب بلدین ک نفقه رو چطوری بگیرید و مهریه رو چطوری بگیرید.

والا ایناهم قانون خداست پس اعتقاد نداشته باشین دیگه یا نه بضررتونه اینجاش؟؟!!

لایک نکن خیرشو ببینی
این بتوچه ها از حماقت میاد با عرض معذرت اغلب ادم های کم سن و کم سواد هم این زندگی هرکس به خودش مربوط ...

عزیزم با توهین به دیگران و پایین کشیدنشون به خاطر عقیدشون شما بالا نمیری

لطفا وقتی نظرتو میگی به کسایی که نظر متفاوتی دارن توهین نکن

دوستی با نامحرم گناهه گناههه گناههههحالا میگن ما اعتقادمون فرق داره اوکی باشه.ولی اگ اعتقادتون این ...

چون ابنجا نه حق طلاق با تو عه

نه حق تحصیل

نه خق خروج از کشور

نه………

جالبه که اینقدر زن ها بر ضد هم شدن

تازه اگر حین طلاق قاضی و وکیلت با چشاشون قورتت ندن و عاشقت نشن و باج نخوان تا کارتو راه بندازن

ایشالا که هیچ وقت تجربه نکنی

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بباهاشون بحث نکن چون بی فایدس کلا چیزی که ب نفعشون نباشه اذیت میکنن

بخدا بحث نمیکردم با استارتر اون تایپیک  ک میخاست بچه دوم بیاره نظر گفتم.

یکی دیگه اومد پاچمو گرفت ک تو تضمین میکنی خرج و مخارج و اینده بچشو اوووو رفت تا ازدواج بچه مردم همچنان ادامه داد منم دیگه نخوندم ریپ هاشو

لایک نکن خیرشو ببینی
دوستی با نامحرم گناهه گناههه گناههههحالا میگن ما اعتقادمون فرق داره اوکی باشه.ولی اگ اعتقادتون این ...

دوستی با نامحرم گناهه؟ نکنه باید بشینیم خونه درجا شوهرکنیم بعد تازه شب عقد همدیگه رو ببینیم

از عهد دقیانوس میای شما؟😂

اتفاقا با اونم مشکل داریم منتها قانون منعطف نیس اصلا هم عوض نمیشه. ربط گودرز به شقایقه. مهریه درقبال بقیه حقوق سلب شده‌ی زن هس 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
بخدا بحث نمیکردم با استارتر اون تایپیک ک میخاست بچه دوم بیاره نظر گفتم.یکی دیگه اومد پاچمو گرفت ک ت ...

اگر قراره همه چی به من چ و به ماچ باشه پس اینم نباید دخالت کرد باید بدون تعصب نظرتو بگی

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
چون ابنجا نه حق طلاق با تو عهنه حق تحصیلنه خق خروج از کشورنه………جالبه که اینقدر زن ها بر ضد هم شدنتاز ...

عزیزم من ضد کسی نیستم من چیزیو ک خدا گفته حرامه رو گفتم که خیلیا اعتقاد ندارن.

ولی جایی ک ب نفع شون هست قانون خدا رو اونجا بند ب بندش اجرا میکنن 

بحث اعتقاد بود عزیزم

لایک نکن خیرشو ببینی
عزیزم با توهین به دیگران و پایین کشیدنشون به خاطر عقیدشون شما بالا نمیریلطفا وقتی نظرتو میگی به کسای ...

😂همون حرفی که من با کمال احترام نقد کردم رو مجددا ریپلای می‌زنید و عنوان میکنید... گفتم که اغلب کم سن و سال هم هستن... از تاپیک های شما هم اینطور پیداست که دانش اموز هستید... مشخصه این عقاید از کجا اب میخوره... موفق باشی گل ریپلای نزن دیگه لطفا

کسایی که به محرم نامحرم اعتقاد ندارن

به اینکه دختر نصف پسر ارث ببره هم اعتقادی ندارن

ولی خیلی از چیزا اجرا نمیشه

پس مجبورن از این راه حقشونو بگیرن

هر چند خیلیا به دلایل مختلف برای طلاق راحت تر حتی مهریه رو هم میبخشن