2777
2789
عنوان

جدیدا اسم بی غیرتی شده بروز بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 196 پست

والا تا یکی بگه میخام بچه دوم یا سوم بیارم بهش میپرن که نههه چرا بیاری دخالت میکنن و نمیگن ب ماچ زندگی خودشه 

ولی تا یکی بگه رابطه با صد نفر خوب نیست میگن ب تو چ زندگی خودشه 🤣🤣🤣🤣

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

من خودم مذهبی نیستم اهل نماز و روزه و جلسات قرآن و حجاب و این داستانا هم نیستم عقایدم هم به روز و همسان با شرایط جامعست اما تو رابطم به شدت حساس هستم که چیزی خارج از چهارچوب نره 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی هر کسی به خودش مربوطه من خیلی هنر کنم خودم و خانوادم رو بدونم آموزش صحیح بدم و کنترل کنم نمیتونم برم یقه هر کسی رو بگیرم که تو چرا داری اینجوری با زندگیت می‌کنی هر چیزی میانش خوبه آدم باید تو هر چیزی یه حد و مرزی داشته باشه

😂😂😂😂🫢

والا

حالا بری بیرون پسرو از دختر نمیتونی تشخیص بدی

یجوری ب همدیگه نخ میدن 

بعضی زنا هم جلو چشت ب شوهرت نخ میدن🫤😂

اگ هم بهت بر خورد یا بهشون گفتی میگن عه وااا چقد قدیمیی تو یکم بروز باش الان دیگه همه بروزن 

ولی از بروز بودن فقط اسمشو بلدن

ن دیگه نمیشه همینان به جامعه اسیب میزنن مثلا منی ک فقط نیپ میزنم و هیچ غلطی نمیکنم رو با اونا اشتباه ...

همینایی که دائم میگن سرتون تو کار خودتون باشه اگه خدایی ناکرده یه زنی اومد وسط زندگیشون چی میخوان بگن...قبول دارنا ولی نمی‌خوان بفهمن!!!!!

کاش میشد به همدیگه احترام بزاریم و سرمون توی کار خودمون باشه(:

من به امضات خندیدم اشکال نداره؟🥹

و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.
اینا اکثرا همونان😂😂

همونان ینی چی؟ ینی خرابن؟ ینی از نظر تو هرکسی دیدگاه و نظرش اینطور باشه که کاری به سبک و زندگی دیگران نداشته باشیم خرابه؟! 

الان من نظرم همینه. هرچند برای خودم نمیپسندم چون سبکم اینطور نبوده و نیست. الان از نظر تو چی هستم ؟ 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
والا تا یکی بگه میخام بچه دوم یا سوم بیارم بهش میپرن که نههه چرا بیاری دخالت میکنن و نمیگن ب ماچ زند ...

وایییی دقیقا دیروز با یک گوسفند سر این موضوع وقتم تلف شد ول کنم نبود.

لایک نکن خیرشو ببینی
الان یه بنده خدایی میگف با پسره رفته دست پسره ب و س ش کرده دهن دختره زگیل زده رفته دکتر گفته هزینه ب ...

متاسفانه این روزا خیلی از ابن موراد را می‌بینم 😔😔

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
خانوما مگه به طرز تربیت خودتون اعتماد ندارید ؟ تربیتتون خوب دقیق باشه بچه هیچ منحرف نمیشه پس نترسید ...

واقعا حرفتون خنده داره برام واقعا واقعا😅 از طرفی هم تاسف داره که این طرز تفکر غالب بر جامعه امروز ماست... یعنی بچه هرچیزی که یاد میگیره و روش تاثیر میذاره صرفا از تربیت مادر و خانوادش اره؟ اصلا حرف های شما رو یه جامعه شناس یه فیلسوف مبتدی هم بشنوه شاخ درمیاره... موفق باشید. 

دقیقااااا متاسفانه بی غیرتی و بی حیایی رو میزارن اوپن ماید فرد با غیرت رو میگن امل

و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.

حالا تو چرا اینقدر فشاری شدی؟!

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️