2777
2789

میشه بگین چندکیلو تو چه مدت کم کردین یکم انگیزه بگیرم🥲

من چند روزه رژیم کالری شماری رو شروع کردم اگه شما راه حل مفید دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگین😊

برام دعا کنین بتونم زودتر به اون وزنی که میخوام برسم خیلی دارم اذیت میشم🥺🌸 

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

فست هم خیلی خوبه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با استرس های که کشیدم وزنم کم شد ،الان میخام دوباره چاق شم🥲

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من از شهریور تا الان ۱۰ کیلو کم کردم

با رژیم و ورزش

رژیمم همین کالری شماری.

این ماه یکم میخوام استراحت کنم یه شرایط بدی گذروندم

از ماه بعد برم واسه ۱۰ کیلوی بعدی😁😁

و اینکه دنبال راه حل نگرد من کل عمرم گشتم هرچی ام بگی امتحان کردم هیچی مثل کالری شماری و ورزش جواب نمیده

حالا کنارش میتونی چنتا دمنوش مثل چای سبز چای ترش بخوری( زیاد نه ها خیلی کم و به اندازه)

و اینکه سالم خوری داشته باش

حتی بعد اینکه ب وزن هدفت رسیدی

God؛

اول باید بدونی تایپ بدنیت چیه تا بتونی یه رژیم مناسب خودت پیدا کنی چون نمیشه یه مدل رژیم ممکنه برای یه نفر جواب بده ممکنه یه نفر دیگرو چاق کنه

سرچ کن سایت جم فیت تایپ بدنیتو پیدا کردی بهم بگو اگه دوست داشتی یه رژیم غذایی مناسب خودت بهت معرفی کنم هیچ هزینه ای هم نمیخوام❤️

من با استرس های که کشیدم وزنم کم شد ،الان میخام دوباره چاق شم🥲

من وقتی استرس بکشم دچار پرخوری عصبی میشم و بدتر چاق میشم دقیقا اتفاقی که پارسال برام افتاد🤦‍♀️

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

سلام من بعد عروسیم یهو تپل شدم نزدیک ۱۰ کیلو توی ۵-۶ ماه میخواستم لاغز تر بشم

۳ ماه نوشابه، دلستر، شکلات، کیک شیرینی نخوردم اصلا مگه اینکه مهمونی میرفتیم یه کم میخوردم

فست ۱۶ ساعت از ۱۰ شب تا ۲ ظهر روز بعد که از اداره میومدم هیچی نمیخوردم بجز چایی و قهوه

بعد  ناهار و شام کامل میخوردم

عصرانه هم فقط میوه

توی دوماه ۹ کیلو کم کردم 

سلام من بعد عروسیم یهو تپل شدم نزدیک ۱۰ کیلو توی ۵-۶ ماه میخواستم لاغز تر بشم۳ ماه نوشابه، دلستر، شک ...

چقد عالی کم کردین😍

زمان فست حتما باید بیدار بشم و فعالیت داشته باشم؟ چون من تواناییشو دارم کل اون ۱۶ ساعتو بخوابم 😂

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

من وقتی استرس بکشم دچار پرخوری عصبی میشم و بدتر چاق میشم دقیقا اتفاقی که پارسال برام افتاد🤦‍♀️

چراما برعکسیم من استرس بگیرم بی اشتهامیشم و گلاب روت حالم هی بد میشه🥲😂

ولی یه چیزی که کشف کردم شاید مسخره باشه ولی هرموقعه برام غذامیکشن هردفعه توذهنم گفتم چقدر کمه غذااضافه موند،هرموقعه گفتم چقدر زیاده همه غذارو خوردم😂به نظرم روش خوبیه برای چاق بالاغرشدن

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

چراما برعکسیم من استرس بگیرم بی اشتهامیشم و گلاب روت حالم هی بد میشه🥲😂ولی یه چیزی که کشف کردم شاید ...

آره فکر خوبیه ازین بعد به خودم القا میکنم بشقابم زیاد داره😂 خداکنه نتیجه بده😬😂

دکتر آینده👩‍⚕️🫀