2777
2789
عنوان

شوهری که بچه نخواد از کجا پیدا کنیم🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 74 پست

ازتوی سالمندان

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون مردی که بچه نخواد تو را هم موقت میخواد بعد چند سال میذاردت کنار و میره سراغ بعدی!!!

باچنددرصد اطمینان اینطوری حرف میزنی؟ 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
اون مردی که بچه نخواد تو را هم موقت میخواد بعد چند سال میذاردت کنار و میره سراغ بعدی!!!

ببین اینهمه آدم بچه دار که خیانت کردن و طلاق گرفتن و یا بچه هاشون رو هم ول کردن و رفتن.

این که نخوای کسی رو به زور وارد این دنیا بکنی و یک عمر رنج و خطر و آسیب و مرگ بهش تحمیل نکنی ربطی به این حرفا نداره.

شعور و سطح فکر کسایی که بچه دوس دارن یا بچه دارن رو اینجا داریم میبینبم

واقعا آدم هنگ میکنه ازاظهارنظر بعضیا

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
شوهر من ...جفتمون بچه نمیخوایم و توافق کردیم نیاریم و به همه هم گفتیم نمیخوایم و اصرار نکنین بچه دار ...

موافقم، همش مسولیت و سختیه

منم پیش اومده باکسی اشنا شم نخواد پدر بشه

اما مابقی معیارامو نداشته

امیدوارم منم مثل شما موفق بشم🥺

خوشبخت باشین♥

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

عزیزم اگه با فکر و منطق خودت به نتیجه رسیدی که هیچ ولی اگه تحت تاثیر دوستت هستی بی خیال شو...

من یادمه دوستهام میگفتن اصلا شوهر نمی‌کنیم و بچه نمیاریم و فقط کار و درس..اونوقت هر کدومشون یه خواستگار پیدا میکردن از خوشحالی نزدیک بود بمیرن و درجا جواب بله رو میدادن و  حتی تو عقد حامله میشدن 😄 

چسی های دوران مجردی هست بیشتر این تفکرات

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️