2777
2789
عنوان

طلسم و جادو واقعیت داره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست
به من و شوهرم گفت چشمهاتون را ببنید و انرژی را از نوک پاتون حس کنید تا بالا. من بعد از ۱۰ دقیقه با چ ...

یه عکس بزارم از رو قیافش پیتونی شخصیتو بگی؟یا آیندشو؟ دوستمه

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

بله داره ولی میتونید باطلش کنید

گفت باطلش کرده، قبل آر اینگه زنگ بزنه به شوهرم بگم از روز قبلش حس سبکی داشتم 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله داره ولی میتونید باطلش کنید

خیر دروغ محضه ، من اعتقاد ندارم چون اعتقاد ندارم زندگی ام خیلی خوبه ولی دیدم کسانی اعتقاد دارند همیشه درگیراند ولی تقاص وجود داره نان حرام وارد زندگی بشه یا حق کسی ظلم بشه سریع تقاص می آید. 

یه عکس بزارم از رو قیافش پیتونی شخصیتو بگی؟یا آیندشو؟ دوستمه

نه والا من اینکاره نیستم، فقط مثلا اتفاقی ناگواری بخواد بیافته از صبحش دلشوره دارم و میدونم یه چیزی میخواد بشه،

مهمون ناخوانده برا من معنی نداره چون قبلش حس می کنم و آماده میشم کامل.

این ویژگی اصلا مثبت نیست من خیلی اذیت میشم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
خیر دروغ محضه ، من اعتقاد ندارم چون اعتقاد ندارم زندگی ام خیلی خوبه ولی دیدم کسانی اعتقاد دارند همیش ...

والا من هنوز منتظرم یه عده تقاص کارهاشون و نون های حرومی که خوردن را پس بدن ولی روز به روز گردنشون کلفت میشه

والا من هنوز منتظرم یه عده تقاص کارهاشون و نون های حرومی که خوردن را پس بدن ولی روز به روز گردنشون ک ...

فکر می کنی منم یکی در حقم ظلم کرد همیشه فکر می کردم حالش خوبه یک روز از خدا گله کردم واقعا بهم نشان داد داخل که منجلاب افتاده و بقیه همش ظاهر کتمان کارهایش بود

نه والا من اینکاره نیستم، فقط مثلا اتفاقی ناگواری بخواد بیافته از صبحش دلشوره دارم و میدونم یه چیزی ...

اوکی عزیزم 

چ اذیتی میشی

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

اینکه انرژی رو بایستند چشم از نوک پا به سر ببریم یعنی چی چجوری به کار خاصی کنیم یا چه اتفاقی میفته

منشأ خیلی از مشکلات روحی و جسمی و بیماری ها بخاطر آلودگی چاکراهای بدنه. وقتی پاکسازی میکنیم ، کم کم این آلودگی ها از بین میرن.

اینم نوعی تمرین پاکسازیع. البته راه و روش داره و از پایه و اصولی بایذ انجام بشه. در غیر اینصورت بدتر به خودتون آسیب میزنین

منشأ خیلی از مشکلات روحی و جسمی و بیماری ها بخاطر آلودگی چاکراهای بدنه. وقتی پاکسازی میکنیم ، کم کم ...

دقیقا 

من توی سینه ام گره داشتم، این دوستمون توضیح نداد که چیه. شوهرم اصلا نتونست پاکسازی انجام بده اصلا انرژی را حس نکرد

بگو لطفا.

من مشکلات خیلی زیادی تو زندگیم داشتم اگه تاپیکامو ببینی تا حدودی نوشتم درموردشون. و افسردگی شدید گرفتم. اما از وقتی که شروع کردم به مدیتیشن واقعا حالم خوبه. خیلی حس خوبی دارم.

دوره زیاد گذروندم یکی همین مدیتیشن و مراقبه و ... یکیم دوره علوم غریبه

درخواست دوستی بده عزیزم آدرس پیجشو بهت بگم. الان میگن داری تبلیغ میکنی

دقیقا من توی سینه ام گره داشتم، این دوستمون توضیح نداد که چیه. شوهرم اصلا نتونست پاکسازی انجام بده ا ...

اون گره در واقع انسداد چاکرای چهارم ، یا چاکرای قلب بوده. البته سه سری استان هست که تشخیص میده کدوم از چاکرا ها آلودگی دارن و برای هر کدوم راهی هست و تمرین مخصوص