2777
2789
عنوان

خواهرشوهر میگه بچتون طبیعی بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 64 پست

فکر کنم حساس شدی😕

آخه خواهر منم سزارین شد و میگه نه

ممکنه سزارین برای شما بهتر از طبیعی باشه یا برعکس

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بگو رطب خورده کی کند منع رطب؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌در قبال صحبت هاش چرا موضع میگیری؟

فارغ از موقعیت بین شما..بنده خدا درست میگن

اینو‌منی میگم که تجربه جفتشو دارم..واقعا طبیعی بهتره.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

من سزارین کردم خیلی خیلی راضیم  عوارضیم نداشتم بعدم خواهرشوهرت احتمالا بخاطر جیب مبارک داداشش میگه بگو ب شما مربوط نیست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

عزیزم بگو من تحت نظر دکتر هستم هر چی دکتر صلاح بدونه همون کارو میکنم سلامتی خودم و بچم برام مهمتر از هر حرفی هست 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

میگه سزارین عوارض داره ،اگه عوارض داشت خودش طبیعی میاورد،،مردم چه پررون

خواهرشوهرم دوتا بچه اش سزارین بود.همیشه میگه طبیعی یاران.روی اولی خیلی صبرکرد دردش بگیره و طبیعی زایمان کنه ولی نشد

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

اول اینکه به کسی ربطی نداره و نباید دخالت کنه و نظر بده  . دوما هم طبیعی و هم سزارین عوارض خودشو داره انشاالله هرچی به نفع خودت و بچت همون انجام بشه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
من سزارین کردم خیلی خیلی راضیم عوارضیم نداشتم بعدم خواهرشوهرت احتمالا بخاطر جیب مبارک داداشش میگه ب ...

من خودم شاغلم،،داداشش پول کم بیاره ازمن میگیره،به خواهراش بیشتر میرسه تامن

خانواده شوهر کلا فضولن اینو قبول دارم 

خواه شوهر منم یه طبیعی آورده یه سزارین ، مدام می‌گفت منم مجبور شدم سز کنم وگرنه طبیعی خیلی عالیه و سزارین عوارض داره و کمر درد میاره و کلی حرف دیگه ، من بدون توجه به حرفای اونا طبیعی را انتخاب کردم چون لگنم خوب بود ،از انتخابم راضی هم هستم ، ولی اونجا که گفتم می‌خوام برم بیمارستان خصوصی جوری اسفند رو آتیش شدن که بیا و ببین ، شوهرم اول موافق بود دقیقه نود که مورد شستشوی مغزی مامانش اینا واقع شد دبه کرد و گفت پول ندارم ، دست آخر دیدم داره ادا میاد از پس انداز شخصی خودم دادم مامانم گفتم خودت برو هزینه بیمارستان را حساب کن ، نمیخوام منت هیچ کس گردنم باشه 

ولی جدای از این حرفا واسه بدن هر شخص یه جوره ، بعضیا از طبیعی راضین بعضیا از سزارین ، نمیشه یه نسخه را واسه همه پیچید

خانوم محترم زایمان طبیعی خیلی خیلی بهتر از سزارینه از لحاظ علمی.. چرا بدبینی انقدر؟ شاید چون خودش شرایط طبیعی نداشته و با سزارین ضربه دیده بهتون میخواد کمک کنه. یکم مثبت تر نگاه کنید.

خانواده شوهر کلا فضولن اینو قبول دارم خواه شوهر منم یه طبیعی آورده یه سزارین ، مدام می‌گفت منم مجبور ...

منم میخام طبیعی بیارم 

معاینت کردن ک فهمیدن لگنت خوبه؟

ترسشم دارم

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
من خودم شاغلم،،داداشش پول کم بیاره ازمن میگیره،به خواهراش بیشتر میرسه تامن

اصلا توجه نکن  کار خودتو بکن ب منم هی میگفتن‌منم گوش نکردم و رفتم عالی بود بهترین تجربه عمرم و درست ترین انتخابم همین بود بدن با بدن فرق داره  طبیعی ام عوارض داره  اگه ب عوارضه اصلا نباید بچه دار شی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اصلا توجه نکن کار خودتو بکن ب منم هی میگفتن‌منم گوش نکردم و رفتم عالی بود بهترین تجربه عمرم و درست ...

من کلا کاریشون ندارم، اونا میخان توهمه چی سرک بکشن،تا میرم خونشون حتی نگاه یخچالشون نمیکنم ،ولی اونا میان خونه من نگاه همه چی میکنن