2777
2789
عنوان

خواهرشوهر میگه بچتون طبیعی بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیشکی اندازه من از سزارین ضرر ندیده، ولی مشخصه به بدن من نساخته شاید برای دگیری خوب باشه، اصن خوبم ن ...

منم همیشه میگم 

طبیعی یا سزارین بدن به بدن فرق میکنه👍👍

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

من که نگفتم،،خودش پرسید،منم گفتم قصد دارم سزارین کنم

من الان بااینکه دکترم خودش گفته باید سزارین کنی بیمارستانمم امادس پروندم امادس ۲۰روز دیگه میرم سزارین بااین حال هرکی میپرسه میگم هنوز معلوم نیس ببینیم نی نی چطوری دلش میخواد بیاد.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

چرا انقدر به خودتون زجر میدین؟

چرا اصلاً به زایمان فکر میکنی یا میذاری پیشت دربارش حرف بزنن 

من فوبیای شدید داشتم هر وقت میخواستم از ترسم بگم شوهرم نمیذاشت...

اینجوری اصلاً بهش فکر نمیکردم 

تهشم با اینکه باید سزارین میشدم شرایط جوری چرخید که مجبور شدم طبیعی بیارم 

با اینکه هیچ ورزشی نکرده بودم هیچ تحرکی نداشتم و تقریباً استراحت بودم 

تهش از شروع دردام تا به دنیا اومدن بچه 4 ساعت بیشتر طول نکشید 

تازه من ماما همراه هم نداشتم... هیچ تصوری از زایمان طبیعی نداشتم 

حتی وقتی داشتم میرفتم بیمارستان به هوای سزارین رفتم😅🫣

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چرا عزیزم.سختی سزارین چیه؟؟؟من ۲۰روز دیگه سزارین دارم چون بندناف پیچیده دورگردن نی نی

اگه نظر داری دوسه تا بچه بیاری سزارین نکن.فکر کن هر دفعه هفت لایه شکمو پاره کنن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
میگه سزارین عوارض داره ،اگه عوارض داشت خودش طبیعی میاورد،،مردم چه پررون

من تجربه دوتایی. رو دارم 

ولی متاسفانه سزارین خیلی افتضاح بود 

من همیشه میکفتم عالیه و بدون درد ولی هم بیمارستانم خصوصی بود هم دکترم عالی ولی داشتم می‌مردم 

اگه نظر داری دوسه تا بچه بیاری سزارین نکن.فکر کن هر دفعه هفت لایه شکمو پاره کنن

نههههه اصن همین یدونه رم باهزاربدبختی و بعد ده سال و بعد دوتاکورتاژ و ای وی اف دارم میارم دیگه عمرا این مراحل رو برم همین واسه هفت جدم کافی اینم بعد ده سال واسه زندگیم اوردم سنم داره میره بالا ۳۲سالم تواین گرونی ازپس همین بربیایم کافی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نههههه اصن همین یدونه رم باهزاربدبختی و بعد ده سال و بعد دوتاکورتاژ و ای وی اف دارم میارم دیگه عمرا ...

خدا حفظش کنه عزیزم..بنظرم فقط یه شکم باید با سزارین بیاری.

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
خدا حفظش کنه عزیزم..بنظرم فقط یه شکم باید با سزارین بیاری.

ممنون گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منم سزارینم اجباری بود و به همه میگم اگه لگن خوبی دارین طبیعی بیارین الکی خودتونو زیر تیغ جراحی نبرید

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما