2777
2789
عنوان

خواهرشوهر میگه بچتون طبیعی بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من خواهر شوهرت نیستم ولی هم سزارین کردم هم طبیعی و دلسوزانه بهت میگم طبیعی بیار اگه لگنت خوبه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

چقدر دیدگاهتون به همه چی مسخرست 

خب شاید طفلک از روی دلسوزی گفته خودش تجربه کرده تو نکنی 

دنبال زیر بغل مار می‌گردید همش 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بگو اگر طبابت تموم شد وایسیم ببینیم دکترم چیکار میکنه بعد برو سز بعدم بگو تشخیص دکتر بوده

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

فضولن،نمیدونم این خواهرشوهر چرا اینقدر حسودن

تقصیر خودته دلیلی نمیبینم ب کسی توضیح بدی میخوای چجوری زایمان کنی.بی سروصدا برو بچتو بدنیابیارتمام

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ببین گرچه حق دخالت نداره و بهش اجازه دخالت نباید بدی

ولی. از من گفتن، 

زایمان طبیعی اگ قبلش ورزش های 30 هفته و ورزش های کگل رو انجام بدی. و ماماهمراه بگیری و ماستژ پرینه هم تو تایم مربوطه بدی قطعا بهتره 

حرفش درسته ولی دخالته

میگه سزارین عوارض داره ،اگه عوارض داشت خودش طبیعی میاورد،،مردم چه پررون

شاید خودش نتونسته طبیعی ب دنیا بیاره بردنش اتاق عمل

بنظر منم طبیعی بهتر از سزارینه 

من خودم طبیعی ب دنیا اوردم خیلی خوب بود  سزارین واقعا سخته

شاید چون از ضررای سزارین میدونه گفته تو طبیعی بیاری

هیشکی اندازه من از سزارین ضرر ندیده، ولی مشخصه به بدن من نساخته شاید برای دگیری خوب باشه، اصن خوبم نباشه نظر دادن دربارش زشته

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
منم سزارین کردم به کسی توصیه نمیکنم سزارین کنه

چرا عزیزم.

سختی سزارین چیه؟؟؟

من ۲۰روز دیگه سزارین دارم چون بندناف پیچیده دورگردن نی نی 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون