2777
2789
عنوان

😐بچها ها بیاین بگین بنظرتون فهمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 50 پست
اتفاقا کار عاقلانه ای کرده .به نظرم میخواسته قبحش نریزه بینتون . ولی خبردارت کرده که من گوشی رو دیدم ...

بنظرت ممکنه یهویی بخواد تنبیه کنه؟؟

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داداشت شاید آدمی که تو خودش می‌ریزه یا میخاد مطمین شه بعد به روت بیاره شایدم اصلا نفهمیده حواسش نبود ...

😂😂😑

ن  نمیدونم تا الان همچین موقعیتی نبوده ولی میترسم از واکنش ندادنش

چرا صب بود... آره خیلی بده هم میترسم از اینکه برخوردی نداره هم از برخوردی که داشته باشه خجالت میکشم ...

ای بابا بهتر که دعوا پیش بیاد فوقش اینه غیرتی میشه میره باطرف حرف میزنه میگه اگه ابجیمو میخوای رسمی بیا جلو 

اینطوری بهتر نیست؟؟ 

ای بابا بهتر که دعوا پیش بیاد فوقش اینه غیرتی میشه میره باطرف حرف میزنه میگه اگه ابجیمو میخوای رسمی ...

آخه حس میکنم غرورش میشکنه:(

استارتر چند سالته؟ داداشت چند سالشه؟ براش مهمی ولی میخواد بروت نیاره بنظرم، تا بعداً که شرایطش پیش ب ...

18سالمه. داداشم ۸ سال اون ۷ سال ازم بزرگترن.

بنظرت ممکنه یهویی بخواد تنبیه کنه؟؟

نه . ولی هشدار اول رو گرفتی . از این کارا دست بردار مثل فوتبالیستیه که کارت زرد گرفته . نذار بشه کارت قرمز 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه . ولی هشدار اول رو گرفتی . از این کارا دست بردار مثل فوتبالیستیه که کارت زرد گرفته . نذار بشه کار ...

چیکار ممکنه بکنه؟

آخه حس میکنم غرورش میشکنه:(

نمیشه کاریش کرد اگه خودت بری باهاش حرف بزنی شاید احتمال یه درصد اون ندونه وخودت باخبرش کنی

پس بزن به بی خیالی ولی توروخدا دوباره گوشیتو همونجور باز نزار شاید بابات میدید یا داداشت انقدر عاقلانه برخورد نمی‌کرد 

هم داداشت بزرگه هم خودت! ، ولی بزودی بروت میاره، شایدم براش مهم نباشه ؟ قبلا در اینجور موارد چیکار م ...

چشم..

نمیدونم تا الان موقعیتش پیش نیومده

خیلی میترسم 

چشم..نمیدونم تا الان موقعیتش پیش نیومدهخیلی میترسم

تا الان ندیدی چیزی ازش، غیرتی بشه رو کسی یا چیزی؟

نظر خودت در مورد کارت چیه؟ پشیمونی یا فقط ترس از آگاه شدن بقیه داری؟

نمیشه کاریش کرد اگه خودت بری باهاش حرف بزنی شاید احتمال یه درصد اون ندونه وخودت باخبرش کنیپس بزن به ...

بنظرت بپرسم گوشیمو چک کردی یا ن؟

چشم اخه عجله ای رفتم حواسم نبود من حواسپرت😑😭

تا الان ندیدی چیزی ازش، غیرتی بشه رو کسی یا چیزی؟نظر خودت در مورد کارت چیه؟ پشیمونی یا فقط ترس از آگ ...

ن والا رو من و خواهرم پیش نیومده . آخه زیاد گیر نیست رو معاشرت و لباس و اینا ولی این میگم پیام مستهجن بودن!

ولی رو زنش یکی دوبار غیرتی شد وحشتناک، راننده اسنپ رو یه بار کتک کشونده بود😑

منم فقط میترسم. اصن پشیمون نیستم ‌‌چون واقعا دوسش دارم..