2777
2789
عنوان

فردا شیش صبح مهمون میاد واسم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدون تعارف بهش بگو عزیزم ساعت مثلا ده بیا چون من از خواب بیدار شم سرم درد میگیره

اون الان منطقش اینه شوهرم میره سرکار منو سر راه بیاره اونجا 

مسکلش همون دویست تومن پول اسنپه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
أخه از الان زنگ زده گفته دیگه لعنت به من کاش میگفتم خونه نیستم

زنگ بزن ساعت چهار

بگو ببخشید پدر یکی از دوستانم فوت کرده، مجبورم برم فلان شهرستان

و بگیر بخواب

من که ابدا شش صبح جمعه درو برای رفتگانمم باز نمیکنم چه برسه زنده ها

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
🤦‍♂️من بخاطر شوهرم ۶ صبح بیدار نمیشم زن عموی شوهرررررر که اصلا فامیل حساب نمیشه 😂

منم والا سوهرم شیش میره اصلا نمیفهمم کی رفته

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
زنگ بزن ساعت چهاربگو ببخشید پدر یکی از دوستانم فوت کرده، مجبورم برم فلان شهرستانو بگیر بخوابمن که اب ...

نمیدونم شاید امشب زنگ بزنم یه بهانه ای بیارم 

چرا لعنت به‌شما..

چون نمیتونم دروغ بگم

خودت بعدا برو دنبالش

آخه من با چی برم دنبالش 

ولی به شوهرم بگم چون فردا خونس 

بهش بگم نیا میایم دنبالت 

بش بگو دیرتربیا جمعه ست میخام بخابم

میگه شوهرم اون موقع میاد سرکار منم باهاش میام 

اولین بارش نیست دوبار دیگه هم اینجوری اومده

نمیدونم شاید امشب زنگ بزنم یه بهانه ای بیارم

قبل شب زنگ بزن

قبل خوابم مثل من ایفون و خاموش کن

تخت بگیر بخواب 

هیچ مسولیتی در قبال اون ادما نداری

ممبد هم نه گفتن و یاد بگیر

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
نه دیگه بعدا تابلوعه.فک کن از ۶ صب بشینی باهاشون.تا شب شوهرش بیاد دنبالشون

منم حوصله صبح تا شب رو ندارم تازه بوه هاشم انقد شلوغ کارن خودمم دوتا بچه کوچیک دارم 

🤦‍♂️من بخاطر شوهرم ۶ صبح بیدار نمیشم زن عموی شوهرررررر که اصلا فامیل حساب نمیشه 😂

اونم ۶صبح روز. جمعه🤐

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃