2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 17628 بازدید | 365 پست
چون مادر بیشعوری هستی چون مادر بدی هستی چون از مادر بودن فقط زاییدی مثل مادر منی ک هرروز دقم میده و ...

شما شعور داری که به کسی که از خودت بزرگتره میگی بیشعور؟

استارتر ببین چی میگم

نکنه تحت تاثیر بچه های دوازده سیزده ساله ی تاپیک که هر چی لایق خودشون بود نثارت کردن و هیچ درکی از زندگی ندارن بی انگیزه بشی 

همین که تصمیم گرفتی جبران کنی خیلی خوبه

تلاش کن حتی اگه قرار باشه چند سال بهت پرخاش کنه تو تحمل کن 

حتما با به مشاور صحبت کن که بهتر راهنماییت کنه 

اگه کسی هست که باهاش ارتباط خوبی داره ازش بخواه که باهاش صحبت کنه 

تا میتونی بهش محبت کن حتی اگه بدترین رفتار رو دیدی دلسرد نشو

مطمئنم نتیجه میگیری 

اون یک عمر نیاز به محبتت داره پس دیر نشده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی زودهحتما بهش نزدیک شورفیقش شونذار دیر بشهببین علایقش چیهنصیحتش نکنپند و اندرز رو تعطیل کن

نمی ذاره نزدیکش بشم اگه برم سمتش کتکم می زنه

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

یبار قربون صدقش رفتم موهاشو کندتاپیکای اخرمو ببین براش کادو خریدم بدون اینکه نگاهش کنه انداخت سطل آش ...

انتظار نداشته باش بعد این همه تحقیر یهویی با یه کادو متحول شه..اون دلش ازت گرفته باید صبر داشته باشی..

یکی از شاگردای منم همین شکلی از مامانش دلخور بود ...حتی منم که بهش نزدیک شدم بهم اعتماد نداشت ،محبتمو باور نمیکرد..ولی الان بعد یه سال عاشقمه و کمکش کردم مادرشو درک کنه..

دبیر🌱
شما هم جای مادر من،کم کم بهش نزدیک شو بهش محبت کن،ازش معذرت خواهی کن،باور کنید فقط شما والدین نیستید ...

نمی ذاره نزدیکش بشم اگه بشم کتکم می زنه

یعنی دیگه راهی نیست واقعا ؟😔😔😔

باور کن نه

من خانواده ی معمولی داشتم یعنی یه روز خوب یه روز بعد با اینکه کلا بد نبودن من الان یه روانی شدم که هیچکس نمیتونه باهام حرف بزنه 

چون تو ۶ سالگی پدرم یه رفتاری داشت که اگه تا آخر عمرم هر روز بهم کادو بده یادم نمیره مادرم یه رفتاری داشت که اگه تا آخر عمرم بهم بگه دوستت دارم باورم نمیشه من قلبم تو ۶ .۷ سالگی شکست که هیچوقت دیگه خوب نمیشه 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
واقعیت متاسفانه هیچ‌کار همیشه کرد شما اگه فرشته هم بشی اون بچگیش که مرحله ی رشد عقل و منطق و جسمی و ...

الهی خودم بمیرم 

شما چرا

آهان واییی، اشکال ندارد ما آدمیزادیم و خطاهای بزرگ کوچک ازمون سر میزنه، یواش یواش محبت کنید عنوان نک ...

با فامیل ارتباط نداریم 

نمیشه نزدیکش بشم اگه بشم کتکم می زنه

نمی ذاره نزدیکش بشم اگه بشم کتکم می زنه

مگه باهاش چیکار کردین؟منم خیلی بی مهری دیدم ولی خودم کنار اومدم, بماند تو این سن گرون تموم شد برام 

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨