2777
2789

مثلا سر یه موضوعی بحثمون میشد من میگفتم این کارت ناراحتم کرده ، میگف واااای چقدر تو سلیطه ای حالا مگه چیشده 

بعد دیگه اصلاااا جواب نمیداد ، نه پیام نه زنگ تلگرامم انلاین میشد سین نمیکرد تا چند روز حتی چند هفته

بعد که میومد یجوری رفتار میکرد انگار ن انگار چیزی شده و قرار نیس از دلت در بیاره و مقصر تو بودی که اعتراض کردی. شما بودین چ برخوردی میکردین ؟

روانمو به هم ریخته بود این کارش با اینکه خیلی دوسش داشتم جدا شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره بازی روانی باهات می‌کنه 

مقصر نقش قربانی رو بازی میکنه و جوری جلوه میده که تو مقصری 

بعد ها در زندگی مشترک تو فکر میکنی هیچوقت حق با تو نیست 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

دردی ب نام کرم داره خواهر

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

داره بازی روانی باهات می‌کنه مقصر نقش قربانی رو بازی میکنه و جوری جلوه میده که تو مقصری بعد ها در زن ...

اره دقیقا یه کاری کرده بود همیشه بخودم میگفتم حالا مگه چیشده ساکت باش چیزی نگو اعتراض نکن.همیشه حقو ب اون میدادم

اره دقیقا یه کاری کرده بود همیشه بخودم میگفتم حالا مگه چیشده ساکت باش چیزی نگو اعتراض نکن.همیشه حقو ...

من دانشجوی رشته روانشناسی ام 

جدا از این ها با یه آقای اینجوری تو رابطه بودم ( الانم هستم ) 

با این فرق که اوایل اون این کارا رو انجام میداد و حالا من تا سر حد مرگ با کارام ازارش میدم و به گریه میندازمش 

به شدت بهم وابسته شده و منم دیگه مطمئنم جای پام سفته و سواری رو شروع کردم ( نمیذاره با اصرار هاش که رابطه رو تموم کنیم) 

چه میشه کرد تو بهترین کار رو کردی 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
من دانشجوی رشته روانشناسی ام جدا از این ها با یه آقای اینجوری تو رابطه بودم ( الانم هستم ) با این فر ...

این اصلا براش مهم نبود حتی اگ یه هفته هم جواب نمیداد میگفت بهتر پیگیری نمیکرد بعد یماه میومد میگف دلم تنگ شده.اصلا قابل اصلاح نبود