2777
2789

یا کلا چیزی که همه مخالف بودن ولی شما انجام دادین و خوشحالین یا همه میگفتن نمیشه ولی شد. تا انگیزه شه برای بقیه

خونه خریدن همه میگفتن شما تا چند سال نمیتونی بخریم آخه تازه ازدواج کردیم کلا تا امیدمون میکردن ولی شد و تونستیم الان همون آدما دهنشون بستن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۸ سال بچه نخواستیم همه میگفتن دست ب کار شو فک نکن همین امروز اقدام کنی ماه بعد حامله میشه احتمالا چند سال طول بکشه خیلی طعنه شنیدم

ب محض اینکه تصمیم گرفتیم ۳ماه فولیک اسید خوردم ماه دوم اقدام خدا بهمون ی پسر داد دهن همه بسته شد

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

متاسفانه من مقاومت ندارم هرکی بگه نمیشه ول میکنم

ولی یه خاله دارم 33 سالش بود تازه رفت پی درس همه گفتن میخوای چکار تو که به دردت نمیخوره میگفت چرا شاید استخدام بشم

من 33 دکتری داشتم اون تازه داشت شروع می کرد

الان اون استخدام رسمی آموزش پرورشه من تو شرکت خصوصی از 8 صبح تا 6 عصر سگ دو میزنم 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000