2777
2789

اونا تو دانشگاه من تو خونه اونا سرکار میرن دانشگا میرن کلی انرژی من همچنان هرروز خونه 

من تازه دانشگا تنهام با اینکه آخرای ترممه 

مثلا جشن بود نرفتم ینی نمیدونستم حالا میرفتم تنها 

کلا یه شخصیت اینو دارم ک زود با کسی مچ نمیشم اصلا یجوریم احساس میکنم کسی ازم خوشش نمیاد یجورایی بی حوصله و خشکم حالت رسمی طورم خسته شدم ا خودم باید چیکار کنم ؟

اعصاب و استرس برام حال خوش نذاشته

دلم میخواد برم سرکار پول دربیارم تیپ بزنم ولی نه کارش هس نه پولش

لطفااا راهنماییم کنیننن ممنون میشممممم

فقط به یه دوست شاد و سرزنده نیاز داری دوستت آدمم از این رو به ایون رو میکنن 

کجایی هستی 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط به یه دوست شاد و سرزنده نیاز داری دوستت آدمم از این رو به ایون رو میکنن کجایی هستی

اوممم ندارمشش ینی هیچ دوستی ندارم فک کنم فقط یه عمه دارم اونم ۱۰ سال اختلاف و مجرده ولی خب اونم پر از حسای منفی 

خراسان شمالی 🥲

اوممم ندارمشش ینی هیچ دوستی ندارم فک کنم فقط یه عمه دارم اونم ۱۰ سال اختلاف و مجرده ولی خب اونم پر ا ...

حیف نیستم وگرنه خودم دوستت میشدم

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم