2777
2789
عنوان

به شوهرم گفته عزیزم😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب گفته باشه هم اون گفته نه شوهرت ک

بدتر با هر کاری شوهرت رو حساس میکنی ب اون دختر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خوب خیانت که زیاد شده خیلی ها هیچ ردی از خودشون جا نمیزارن به راحتی آب خوردن خیانت میکنن اصلا هم عذاب وجدان ندارند خیلی هم راحت با همسرانشون زندگی میکنن زندگی امروزه همینه وقتی مشاوره مشاوره میده که برو با وجود همسر برای خودت دوست پسر بگیر شما به یه عزیزم گیر دادی ؟ کسی که بخواد خیانت کنه میکنه خیالت راحت

به نظرم تا مرد اجازه نده خانم این کارو نمیکنه

نه واقعا ربطی نداره

ممکنه یکی از علتاش باشه ولی هم ممکنه تیکه کلام خانم باشه هم قصد و نیتی داشته باشه

با همسرت راجبش صحبت کن ولی نه با گارد نسبت به خودش چون اصلا به اون ربطی نداره بعدشم میگه فضولی کردی

چیکار کنم یعنی؟؟؟؟

هیچی اگه شوهرت متوجه نمیشه خودت بجاش ب دختره پیام بده محکم و سنگین باهاش حرف بزن بگو خانم فلانی لطفا منو عزیزم خطاب نکنید چون همسرم اگه متوجه بشن ناراحت میشن همینطور خودم