2777
2789
عنوان

به شوهرم گفته عزیزم😒😒

814 بازدید | 60 پست

سلام دوستای گلم

یکی از همکارای همسرم توی یه چت کاری به همسرم گفته عزیزم (دختر مجرده)

و من خیلی اتفاقی پیامش رو دیدم

به نظرتون عکس‌العملی نشون بدم؟ دلم داره میترکه

همسرم نمیدونه من پیام رو دیدم

چیکارکنم؟؟؟

تو رو خدا کمک کنید

میدونم الان یه سری میان میگن عزیزم که چیزی نیست؟؟؟

ولی بخدا با همین عادی گرفتن ها اینقدر خیانت زیاد شده

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره

پس چرا من به مردای اطراف نمیگم عزیزم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بعضیا تکیه‌کلامشونه همینجوری به همه میگن.

تا وقتی واقعا حرکت بدی از همسرت ندیدی به روش نیار. الکی حساسش می‌کنی خودش می‌ره سمت این کارا.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻