2777
2789
عنوان

خانوما اولین یلدایی چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 34 پست
کجایی هستن خانواده داماد؟اصلا چیزی به داماد نمیدن یعنی رسم نیست اگرم کسی چیزی میده دلش خواسته و واجب ...

راست میگی

ینی زشت نیست واقعا🥲

خب خداروشکر، پیامارو میخوندم همه کاپشنو ساعتو عطر و... 

دلم گرفت گفتم الان ابرومون میره

مجرده خیلی زحمت میکشه چون مادر ندارن مراسما رو اون انجام میده واسه تشکر گرفتیم

آهاان. عالیه ای ول

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگیینی زشت نیست واقعا🥲خب خداروشکر، پیامارو میخوندم همه کاپشنو ساعتو عطر و... دلم گرفت گفتم ال ...

نه میگم که اونا دلی انجام دادن وگرنه رسم نیست 

اگر در توانتون هست یه عطرم بزهرید کنار پولیورش اگرم نه که هیچی اینجوری فقط محبتتون رو نشون میدید و از طرف اونا فکر نمیکنم انتظاری باشه ما تورکیم هم خودمون هم خانواده همسرم شب یلدا برا عروس لباس زمستونی و بوت و شال و یه تیکه طلا با میوه و کیک و اجیل و ... میبریم ولی خانواده عروس چیزی به داماد نمیدن 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)