2777
2789
عنوان

خانوما اولین یلدایی چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 34 پست
منم عقدم اونا واسه من لباس گرفتن ما هم واسه داماد کاپشن و نیم بوت و دو تا پلیور و جوراب و شال واسه خ ...

چرا خواهرش؟؟؟😭🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

کجایی هستن خانواده داماد؟

اصلا چیزی به داماد نمیدن یعنی رسم نیست اگرم کسی چیزی میده دلش خواسته و واجب نیست

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا

اره اونها اوردن. ماهم شام دادیم. کلا یه سبد میوه اوردن که توش 5ی6تاموزبود وچندتاسیب وپرتقال. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

ما رسم واسه داماد هم میخریم پالتو چکمه شلوار بافت کلاه وشال حتی اسپری وادکلن هم میزاریم بسته به رسم ...

نه اونا از یه شهر دیگه هستن

من زیاد تو اطرافیان ندیدم ولی دخترعموم یادمه چیزی نذاشتن

اما معمولا میزارن

نمیدونم دیگه چاره ای نداریم تهش ابرومون میره دیگه🥲

منم عقدم اونا واسه من لباس گرفتن ما هم واسه داماد کاپشن و نیم بوت و دو تا پلیور و جوراب و شال واسه خ ...

چراخاهرش؟ 

نه اونا از یه شهر دیگه هستنمن زیاد تو اطرافیان ندیدم ولی دخترعموم یادمه چیزی نذاشتناما معمولا میزارن ...

نه عزیزم ابروتون نمیره یه پذیرایی به اندازه و خوب داشته باشید و شیک تزیین کنید کافیه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اره اونها اوردن. ماهم شام دادیم. کلا یه سبد میوه اوردن که توش 5ی6تاموزبود وچندتاسیب وپرتقال.

جدی

نه اخه مادرشوهر خواهرم گفته براش چند دست لباس گرفته هم زمستونی هم تابستونی زیاد خرج کردن

بخاطر همون میگم زشته یه پلیور

نه اونا از یه شهر دیگه هستنمن زیاد تو اطرافیان ندیدم ولی دخترعموم یادمه چیزی نذاشتناما معمولا میزارن ...

اگه رسم ندارین که هیچی هم شوهرش شهر دیگه اس خیلی راحت میتونی بگی ما رسم نداریم واسه داماد یلدایی بدیم 

کاش اینهمه تشریفات جمع بشه یه نفس راحت همه بکشن اونم تو این شرایط بد اقتصادی 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

جدینه اخه مادرشوهر خواهرم گفته براش چند دست لباس گرفته هم زمستونی هم تابستونی زیاد خرج کردنبخاطر همو ...

نه زشت نیس. یکم میوه واجیل هم تزیین کنیدبدید. بسشه بیشتربرای عروس میارن

ما ترکیم وقتی یلدایی میارن تو اون ظرف های که میوه آجیل اینا بوده بجاش برای خانم ها ی شال یا روسری میزاریم 

برای آقایون هم جوراب 

برای آقا داماد هم ی دست کامل لباس میگیریم

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر