2777
2789
عنوان

مهره مار دارم آیااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 74 پست
اونی که میخواستم ۱۶ سال از خودم بزرگ بود خیلی قلبمو شکست بعد رفت

توروخدا نکن اون دیگه بابات بوده،بذار به وقتش آدم خوب میاد سر راهت،خریتی که ماها کردیم نکن خودتو دست پایین نگیر قدر خودتو بدون،قبل از ۲۵ به هیچکس فکر نکن بخدا از جنس مذکر هیچی در نمیاد

بلندترین فریاد من سکوت من است...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدا نکن اون دیگه بابات بوده،بذار به وقتش آدم خوب میاد سر راهت،خریتی که ماها کردیم نکن خودتو دست ...

خریت کردم همون اول . سنشو دروغ گفته بود فکر میکردم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم . بعد گفت ۱۶ ساله . گفت میرم نمیخوام اذیت شی بلاک کرد رفت ولی من هنوزم دلم باهاش خیلی دوسش داشتم . مشهدی بود

خریت کردم همون اول . سنشو دروغ گفته بود فکر میکردم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم . بعد گفت ۱۶ ساله . گفت م ...

ول کن این حرفارو دوست داشتن کیلو چنده تو سن حساس بودی وابسته شدی دو سال دیگه به الانت میخندی

بلندترین فریاد من سکوت من است...
باور میکنی من اصلااااا بیرون نمیرمممممم . قبلا مدرسه هم میرفتم بابام می‌برد. اصلاااا تنها نرفتم بیر ...

وا مگه میشه:/

منم بیرون نمیرم خواستگار پیده میشه واسم ولی در حد خواستگارای تو نیستن

وا مگه میشه:/منم بیرون نمیرم خواستگار پیده میشه واسم ولی در حد خواستگارای تو نیستن

البته این مهره مارم از مامان بزرگم بهم ارث رسیده با این تفاوت اون واقعا اون زمان ترشیده بود فک کن ۳۰ ساله با یه پسر ۴ سال جوون تر از خودش خوشگل و خوشتیپ ازدواج کرده . همه دختر عمو هام هم شوهراشون مثل خواستگار های من دکتر مهندسن

البته این مهره مارم از مامان بزرگم بهم ارث رسیده با این تفاوت اون واقعا اون زمان ترشیده بود فک کن ۳۰ ...

پس ارثیه

اره ۳۰ساله اون زمان ترسیده محسوب میشد اینا ۴۰سال جلوتر بودن😂😂😂حالا مامان برگای ما۱۲،۱۳سالگی شوهر کردن 

بدبختی به ما ارث رسید