2777
2789
عنوان

جامعه ای شده که گوشی کمتر از ایفون دستت باشه مثل بدبختا نگات میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که اصلا نظر دیگران برام مهم نیست همین آدما اگه پول پدراشونو ازش بگیرید یه جا می‌بینند گریه میکنن

اخه خودشونم پولدار نبود ، انقد ادم پولدار دیدم تو اطرافم ک اینو از ۱ کیلومتری تشخیص میدادم هیچی نیستن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

نه باابا خداییش اونجورام نیس

خودت میگی دوتا ادم ندار و عقده ای بودن

برو تو یه جمع پولدار واقعی اصلا به این چیزها توجه نمیکنن گوشی های خوب دستشون میگیرن نه اخرین ورژن !

چون دغدغه های مهمتری دارن

به نظر من که کم کم داره خز میشه

بیشتر خانم های ادایی دستشون میگیرن من خودم میتونم بخرم ولی ترجیح میدم بدم طلا یا برنامه های طولانی مدت

اینا منقرض نشدن هنوز؟چه بی عقل

اینا همون پلنگای تو خیابونن که پول نون شب هم ندارن 

ولی با هزار قرض و بدبختی،کیلو کیلو ژل میریزن تو صورتشون و آیفون میگیرن دستشون جهت جلب توجه 

همشون از دم کمبود دارن

من از زنان ایفون ۴ دیگه گوشیم آیفون بود تا الان که۱۳

اونموقع کلاس داشت بگی آیفون دارم نه الان که هرکسی میبینی قسطی یا طلا فروخته واسه ایفون

البته که خیلیا هم فیک دستشونه😁😁

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
اخه خودشونم پولدار نبود ، انقد ادم پولدار دیدم تو اطرافم ک اینو از ۱ کیلومتری تشخیص میدادم هیچی نیست ...

قطعا ی ادم اصیل و ثروتمند درگیر چنین حواشی و مسائل سطحی نیست 

اتفاقا من دو جفت ایرپاد دارم بدون استفادن چون حوصله شارژ ندارم از سیم دار استفاده میکنم

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

با احترام به همه آیفون بازای عزیز اتفاقا به نظر من کسی که آیفون کپی دستش میگیره خزه،دقت کنید آیفون نه ها آیفون کپی،یعنی واقعا فکر کردید همه جامعه آیفون اصل دستشونه نه عزیز من درصد زیادیش کپیه فیکه،بعد کی گفته ایرپاد فقط مال آیفونه شوهر من دوسال پیش نوکیا داشت ایرپاد میذاشت

بلندترین فریاد من سکوت من است...