2777
2789

بچع ها این بار سومه این تاپیک رو میزنم نمیدونم چرا هی دلم میخواد در موردش نظرتون رو بپرسم 😔😔

میدونم تقصیر خودمه 

ولی این پسر بهم وسواس فکری میده هی عمدا لجم رو در میاره

میتونگ بلاکش کنم اما میگم باز بعدا با یه خط دیگه نزنگه گول بخورم باز؟ 😔

سلامت روانت از همه عالم مهم تره .

همین الان بلاکش کن.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت روانت از همه عالم مهم تره .همین الان بلاکش کن.

میدونی چیکار میکنه؟

میاد یه چیزی اشتباه تایپ میکنه خب ازش میپرسم چی ؟؟

بفد عمدا دیر سین میکنه تا دو روز بعد محل نمیده تا اون سوال توی ذهنم بمونه 😔😐

برو تو تنظیمات، گزینه ی مسدود کردن شماره های ناشناس رو بزن تا با هیچ شماره ای بهت زنگ نزنه.

ولش کن معلوم نیست چه دردسری درست کنه دوباره میخواد بهت زنگ بزنه.

اگه رابطه ی نرمالی بود که جدا نمیشدین

میدونی چیکار میکنه؟میاد یه چیزی اشتباه تایپ میکنه خب ازش میپرسم چی ؟؟بفد عمدا دیر سین میکنه تا دو رو ...

عزیزم یارو روانیه. 😐😐

دلیلت واسه ادامه دادن باهاش چیه واقعا؟

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

میدونی چیکار میکنه؟میاد یه چیزی اشتباه تایپ میکنه خب ازش میپرسم چی ؟؟بفد عمدا دیر سین میکنه تا دو رو ...

بعد دو روز جواب میده؟ واقعا هنوز تفش نکردی بندازی بره؟

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

برو تو تنظیمات، گزینه ی مسدود کردن شماره های ناشناس رو بزن تا با هیچ شماره ای بهت زنگ نزنه.ولش کن مع ...

عهه این رو حتما امتحان میکنم عزیزم مرسی ک گفتی 

عمدی میاد یه چیزی اشتباه مینویسه بعد ک میپرسم خب چی نوشتی من متوجه نمیشم جواب نمیده تاااااا دو روز بعد تا زمانی که ذهنت مشغول شه و صد بار ازش بپرسی 😕 

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

باور میکنی از دست اون عصبانی نیستم از دست خودم عصبانی ام؟؟ 😕😕😕 چرا آخه باز بعد از یکسال که حالم خوب شده بود سر و کله اش پیدا شد محلش دادم