2777
2789

با یکی نزدیک یک ماهه صحبت میکنم در حد چت

و هردو میدونیم بهم دیگه حس داریم تقریبا هرزو حرف میزنیم ولی نمیدونم چرا اقدام نمیکنه واس قرار 

یبار نوشت برام فردا وقتت آزاده ؟ نوتیفش برام اومد ولی رفتم دیدم پاک کرده ..

طبق حرفاش انگار یبار نامزد بوده تجربه تلخی داشته 

و دیشبم میگف این ماه خیلی تحت فشار بودم مالی ، روحی ، خستگی 

ولی دوست دارم باهاش برم تو رابطه و ببینمش 😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکن هر وقت خودش حس کنه که داره بهت علاقمند میشه پیشنهاد میده  هرچی دیر تر بهتر فقط یادت باشه بزار پیشنهاد از سمت اون باشه هرگز پیشقدم نشو

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نمیدونم واقعا 

تو دوس داری ؟

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

چیو

دوس داری باهاش اشنا بشی و اخرش ازدواج کنی باهاش؟

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

ارهولی دلم میخواد بزم ببینمش بشناسمش

بااینکه از نظرم مجازی خیلی جای دوس داشتن و این چیزا نیس.. اما بزار اون بگه مطمین باش میگه بالاخره.. اگه رفتی جای شلوغ برو.. گول حرفاشو نخوریا.. ولی بازم میگم مجازی نمیشه اعتماد کرد

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
بااینکه از نظرم مجازی خیلی جای دوس داشتن و این چیزا نیس.. اما بزار اون بگه مطمین باش میگه بالاخره.. ...

یبار گفت رفتم دیدم پاک کرده پیامشو 

نمیدونم چرا اقدام نمیکنه عمیقا دلم میخواد باهاش باشم 

غیر مستقیم روشی هست ادم بفهمونه ؟