2777
2789

منظورم قرص آهن و ایناست

من یکم سر پا وایمیسم خسته میشم آزمایشم دادم اصلا کمخونی اینا ندارم ولی درمورد ویتامین اطلاع ندارم حس میکنم یه چیزیم کمه

دوستام اکثرا ویتامین مصرف میکنن سرخود D، E ،C آهن مولتی ویتامین به منم میگن بنداز و اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینک 

فروفروت دئودنال برای ذخیره اهن 

مولتی ویتامین مینرال 

هفته ای یدونه ویتامین دی 

دو روز یبار یدونه منیزیم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ویتامین دی ۳ پنجاه‌هزار و ویتامین آ پنجاه هزار

دکتر تجویز کرده برام 

اوایل چون کمبود شدید ویتامین دی داشتم هفته‌ای یه دونه پنجاه هزار می‌خوردم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

سر خود مصرف کن ویتامین ضرر داره من چون کمیود دی داشتم ویتامین دی مکملهای خارجی.امگا ۳ میخوردم

میدونم مولتی ویتامین سرخود یا حتی اون نوروبیونی که اکثرا سرخود میزنن اشتباهه یه دکتری میگفت اگه کسی خدای نکرده بیماری بد داشته باشه مصرف سرخود اونا باعث تشدید اون میشه

من رفتم چن تا دکتر هر چی گفتم برام چکاپ کامل بنویسید ویتامینارو بنویس برام ببینم کم و زیاده یا نه ننوشت گفت بهمون گفتن طبق مشکل آزمایش بنویسین

مثلا من رگم میگیره رفتم گفتم هیچ عنی نداد به من خب من الان چیکار کنم از علائمم شک ندارم کمبود یه ویتامین B ای دارم