همه تو مدرسه بهم میگن دختر سیبیلو 😭 💔 پیشونیم پر مو هست 😭 سیبیلا افتضاحم کرده دهمم15سالمه دو ماه تصمیم داشتم چجوری به مامانم بگم دیشب گفتم بهش کلی حرف بارم کرد گفت میام مدرسه کلی گفت بیحیا شدی.....چیکار کنم گفت بفهمم دست زدی ب امام حسین علیه السلام میگم بابات بزنتت گوشیو ازم میگیره متولد دهه 60هست افکارش پوسیده و قدیمی
این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
نمیگم تابلو ولی در حد نرمال اصلاح کن و بزار رو ب رو بشه خودش یکم اخم تخم میکنه و اوکی میشه
راه حل بعدی اینه از عمه خاله کسی ک مادرت قبپلش داره بخواه باهاش حرف بزنن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ولی عزیزم تو ک ب قرص برنج راضی شدی دعوای پدر و اخم مامان گ کاری نداره
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.