2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد گوشیش رو ببره سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 66 پست
نمیدونم گوشی ساده که دستش بود. دوست داشتم حداقل چند ماه از فضای مجازی دور باشه ولی کلا هر وقت همون د ...

عزیزم کسی که بخواد خیانت کنه با گوشی ساده هم شماره اون آدما رو درمیاره اس ام اس میده لاس میزنه .

نیازی به فضای مجازی نداره .

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

عزیزم کسی که بخواد خیانت کنه با گوشی ساده هم شماره اون آدما رو درمیاره اس ام اس میده لاس میزنه .نیاز ...

فعلا که کاری نکرده بود. 

ریز مکالماتش در میارم. نمیدونه.

گفتم شاید چون فضامجازی نیس خوب شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واس همینه از روانشناسا خوشم نمیاد. خیانت ن توجیه داره ن دلیل و ن هیچ چیز دیگه ای‌...این همه آدم مشکل ...

یجا یکی بهش خیانت شد ازش پرسیددچراربهم خیانت کردی گفت فکر کن چی برام کم گذاشتی گفت لعنتی چه ربطی دار انطوری باشه منم برم با چندین نفر بعد توهم بشین فکر کن چرا بهت خیانت شده . کلا این روانشناسا خیلی حرفای مفت انداختن تو دهن ملت.

خیانت معنی نداره وهیچ وقت قابل بخشش نیست ‌.

اگه ناراضی هستید از همسرتون جداشید چرا خیانت

فعلا که کاری نکرده بود. ریز مکالماتش در میارم. نمیدونه.گفتم شاید چون فضامجازی نیس خوب شده

خب رک و رواست بگو فعلا انیستا اینا نریز تو گوشیت

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

من یادمه تقریبا دوسال پیش رفتم پیش ی مشاور گفت تو فک کن اصلا دوربین هم ببینید ب شوهرت آخر شوهرت میتونه ی نوشته ای بنویسه بده دست شاگردش بگه بده ب فلانی ینی میخوام بگم تو اگر اون بخواد خیانت کنه نمیتونی جلوش رو بگیری پس اینقدر خودتو اذیت نکن 

اون اگر بخواد پای قولش بمونه میتونه فقط تو نباید پا پیچش بشی

شوهرت روانشناسا رو خریده بوده

🤣بخدا نظر همه یکی بود. دو تا بوشهر یکی تهران. 

که اون تهرانیه بخدا همش خارجه. کارشم قوی کردن زناست 

من نمیدونم چرا اینطوری گفتن. 

برا هیچ کسم قابل هضم نیست.

نکنه خریده

یجا یکی بهش خیانت شد ازش پرسیددچراربهم خیانت کردی گفت فکر کن چی برام کم گذاشتی گفت لعنتی چه ربطی دار ...

دقیقا...

اگ روانشناسا دلیلی الکی نمی‌ آوردن خیانتکارا هم جرئت نمیکردن خیانتشونو با پررویی توجیه کنن

ببین همسر من مزخرف ترین مرد دنیاستبعد با روان شناس که صحبت میکردم ی طوری عذاب وجدان بهم می داد ها می ...

روانشناسه آدم درستی نبوده وگرنه روانشناس باید بی طرف حرف بزنه

و ب کسی احساس عذاب وجدان نده 

این روانشناسی که من میرفتیم با شوهرم ب من خیلی واضح گفت دست از کنجکاوی بردار و توی گوشی شوهرت ب خاطر خودت نرو و اگر میخوای ادامه بدی نباید بذاری کسی از مشکلاتتون بدونه 

خیلی هم واضح ب همسرم گفت شما با رفتار هایی که داشتی همسرت بهت اعتماد نداره فعلا و برای اینکه اعتمادش رو ب دست بیاری باید اگر چیزی دیدی ازت گفت مثلا رنگ بزن تو زنگ بزنی بگی عزیزم الان چی تو رو آروم میکنه اون لحظه عقل تصمیم نمیگیره احساس تصمیمی میگیره شما ب جای توضیح دادن باید بگی چیکار کنم که آروم بشی و این روال چند وقت ادامه داره فقط باید صبر کنی تا خودش اعتمادش رو ب دست بیاره  

من چهار تا روانشناس معروف رفتم مفت نمیارزیدن حیف پولم

نمیدونم شانس منه یا همه اینطورن

روانشناس شمام تعطیل بوده رسما قشنگ راه حل خیانت کردن یادش داده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فکر میکنم اینا اشتباه برداشت کردن وگرنه هیچ روانشناسی نمیگه کسی حق داره خیانت کنه. مگر اینکه روان ...

خب روانشناس ماهر باید طوری باشه ک نذاره مراجع کننده حرفشو جور دیگه برداشت کنه و دقیقأ بفهمونه بهش ک چی داره میگه