2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد گوشیش رو ببره سر کار

880 بازدید | 66 پست

۵ ماه پیش خیانت کرد.

نمیخوام یاد اون روزها بیفتم.

یه رابطه یک هفته ای، که اون شب بیرون تو خیابون دیده بودش. من پیاما و دیدم و دعوا گرفتیم.

شوهرم گفت این مدت سه ساله، بعد از اولین خیانتش که اونم در همین سطح بود، مدام رابطه های اینطوری داشته.

که دیگ گفت که بریم روانشناس و رفتیم. 

دو سه تا روانشناس گفتن بهم که خیانتش به خاطر فرار از تنش هست. و مشکل داره و یه تروماهایی و ...

این تا اینجاش. 

شوهرمم همش میخواد تو مغز من همین رو بکنه که اره من مشکل دارم و هرزه نگو بهم. 

حالا یک ماه و نیم پیش دعوامون شد گوشیش رو خرد کرد گف بیا دیگ راحت شو. 

حالا سفارش دادیم براش یه هفته دیگ میاد. 

انگتر غم عالم ریخته تو سرم. 

چیکار کنم؟ حس میکنم دوباره حالم خراب میشه.از اون موقع ک نداشت اروم بودم. 

در جواب کسایی که می‌گن چرا طلاق نمیگیری، بگم که نتونستم. یعنی فعلا نمیتونم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ول کن دنیا دوروزه قوی باش تا کی میخایی بشینی فکر کنی کجا بود و با کی بود اعتماد تو اسیب دیده و دیگه تااون طرف نخاد اعتماد تو ترمیم نمیشه پس سعی کن غزش فاصله بگیری سرگرم خودت باش

فقط بگم گوه خورد اون روان شناسو اینکه خیانت خیلی سختهحتی فکرش آدم رو دیوونه میکنه

اخه یه روانشناس که نه. سه تا روانشناس اینو بهم گفت. 

گفتن توجیهی برای خیانت نیست ولی همسر شما دنبال تحریک شدن و ادامه با این خانمها نیست. 

حالا من نمیدونم. 

خودمم یبار باور میکنم یبار میگم چرت گفتن. 

یکی از روانشناسام تو تلویزیون برنامه میزاره و اتفاقا خیلی طرف زنها هم هست. یبار بهم گفتن که برای کیس های طلاق خوبه چون به زن دل میده برای جدا شدن‌ 

خودشم جدا شده. اما اونم گفت ک کمکش کن. مشکل پیدا کرده و مثل اعتباد شده براش

اینم نتیجه روانشناس رفتن🙄🙄🙄

ببین همسر من مزخرف ترین مرد دنیاست

بعد با روان شناس که صحبت میکردم ی طوری عذاب وجدان بهم می داد ها میگفتم همش من مقصر این رفتار شوهرمم

بهش که فکر میکنم خودمو بکشم