2777
2789
عنوان

تو شهرمون سه تا بچه قرص خوردن مردن

986 بازدید | 57 پست

مادر پدره رفته بودن جایی ۲ تا خواهر ی برادر داشتن دکتر بازی میکردن خواهر بزرگه میاره هرچی قرصو شربتو دارو تو‌خونه بوده خالی میکنه تو ی ظرف نفری ی لیوان میخورن تا خانواده بیان سه تاشونم میمیرن خواهشا دارو و یسری مواردو دم دست بچه نزارید

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بمیرم برا دل مادرشون وای خدا 😭

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالشون بوده؟

بزرگه ۷ ساله داداشه ۵ خواهر کوچیک ۲

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ای وای چند ساله بودن ؟حتما کوچیک بودن که فک کردن با ردا و میشه بازی کرد آخه چرا بچه رو تنها می‌زارن ...

۷ ۵ ۲

کدوم شهری اسی؟ من اینو تو اینستا هم دیدمپس حقیقت داره اره😔

زنجان

اره درسته تو یکی از روستاها