2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها بیان ⁦🌛⁦

| مشاهده متن کامل بحث + 3216 بازدید | 273 پست
یعنی ۱۵ سالگی یاخداا😂😁ازدواج که الان نه ولی سر بیرون رفتنش مامانم یکم اذیت میکنه میخای عکسامونو بز ...

😂آره تره از هم دور بودیم 7ساعت فاصله داشتیم باهم 

😂😂

نمیدونم دوس داری بزار

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂پیدا میشه ولی باید بگیر باشه خیلی بهم میاین عزیزمم😍

تو ۱۵ سالگی اخه😂😁

لنعتی 

ولی مامانم میگ تو داری گناه میکنی بهم نامحرمید فلان این چیزا همش گیر که کات کن واقعا نمیدونم چرا اینجور میکنه

دیگه درس نمیخونم واقعانمره هام همش ۱۵

پس نظرت چیه شروع کنیم دوباره؟ 

تا الان که اکیه همه چی .

از الان پاشو یه باشگاه ثبت نام کن ،انقدررررر بهت انرژی میده که حالت مثبت میشه درستم به مراتبش میاری حالت قبل .

مراقب خودتم باش ،به خودت برس ،یکم مراقب این منی که تا الان باهات زندگی کرده باش ببین چقدر حال خودت بهتر میشه (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

مجرد پشت کنکوری سینگل

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

پس نظرت چیه شروع کنیم دوباره؟ تا الان که اکیه همه چی .از الان پاشو یه باشگاه ثبت نام کن ،انقدررررر ب ...

مرسی عزیزم ولی خب باشگاه میرم

اینم برام ملال آور شده

به زور میرم که شهریه ام حروم نشه 😀

اونی که میگفت میمیره برام ، مُرد برام.  

۸۸😅

دانش آموزم

یزد

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

تو ۱۵ سالگی اخه😂😁لنعتی ولی مامانم میگ تو داری گناه میکنی بهم نامحرمید فلان این چیزا همش گیر که کات ...

آره😂 

من اصلا خانوادم خبر نداشتن چون خیلی سخت گیرن  

بعد که اومد خواستگاری فهمیدن ما باهم بودیم😂

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

مرسی عزیزم ولی خب باشگاه میرماینم برام ملال آور شدهبه زور میرم که شهریه ام حروم نشه 😀

خب مراقبت های شخصی تو که داری ..حال دلت چرا خوب نیس؟(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....