2777
2789
عنوان

خانما والدین میان پیش من سوال درسی بچشون رو می پرسم تعریف الکی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 19 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا مطالعه تو بالا ببرپدر شما مرجع خوبی برای اموزش نمی باشد چون تجربه ای در این خصوص نداره

بابام دبیره  اون ۳۰ سال من ۴ ماه 

اینا مطالعه نیاز نداره بعضی موقع باید تجربی بلد باشی. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
و اینو بدون رفتار شما خیلی رو آینده بچه ها اثر میگذاره سعی کن ی معلم باسواد باشی منظورم تحصیلات اکاد ...

ببینید دوست من  بعضی رفتار ها رو باید از رو تجربه بدونید. نه ای که کتاب باز کنید بخونید بخونید باز متوجه نشید. بله درسته معلم باید بدونه چطور بایک بچه دوران بلوغ رفتار کنه 

منم اون روز گفتم دختر شما خوبه. ولی نه عالی نیاز به تلاش بیشتر داره. 

فقط میخواستم تجربه دوستان رو بدونم. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.