یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مشکل چاقیم بی تحرکی و پر خوریه62بهم داد درستم میگه قبلن62بودم خیلی خوب بودم
خوب اگه باشگاه هم نمیتونی بری برو پیاده روی فقط یکی دو ساعت قبل و بعدش چیزی نخور و پرخوری هم قندو شیرینحات چیزایی که قند مصنوعی دارند کم بکن و برنجو نون و ریزه خواری تو کم بکن خیلی ملایم تا اذیت نشی چون اگه زیاده روی بکنی بدن استپ وزنی میکنه و فقط بخودت زجر میدی
حلقه برای لاغرشدن کمر خیلی خوبه ولی عوارضم زیادداشت برای من.یکیش لکه بینی شدید.یکیش ایجاد گره هایی تو بدن براثر ضربه.برای من کمر دردنیاورد ولی خیلی کمردردمیگیرن
اگه خواستی بگیری سبک بگیر که اذیت نشی.از اون توپ توپی سنگینا نگیر
چهار روزه کم می خورم و حلقه میزنم ادامه میدم اخه ی مراسمم دعوتیم خیلی چاقم بنظرت تا ده روز دیگه چقد ...
بدنها باهم فرق میکنه ینفرو میشناسم یروزه با نخوردن مثلا ناهار حداقل یک کیلو رو در یکروز کم میکنه ویکیو میشناسم با یک هفته کم خوری هم صد گرم هم کم نمیکنه فعلا انجام بده اگه کم نشد برو پیش متخصص طب سنتی اون بهت داروی گیاهی مناسب تو میده و احتمال زیاد اثرگذاریش زیاده راستی بعضیا میگن با نخوردن ناهار خیلی راحت وزن کم میکنن