2777
2789
عنوان

خانوما به نظر شما هم تکالیف دخترم زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 30 پست
به خدا معلم پارسال همش عملی تکلیف میداد نه نوشتنی

ما چند روز آنلاین بودیم به خدا از ساعت ۸ تا ۲ پشت سرهم بدون استراحت درس میداد کلی کاربرگ میفرستاد که بگن معلم خوبیه اینقدر شخصیت نمایشی داره

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر زیییییاد اعتراض کنید دخترم کلاس دومه چندتا کاربرگ فقط باید حل کنه بر شنبه همین

مادرا پشت هم نیستن قرار میزاریم بریم صبح میشه میبینم فقط من اومدم توی گروه کلی اعتراض میکنن توی جلسه میگن ما مشکلی نداریم😅

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بچه رو زده میکنه از درستوی هفته هم همینه یا کمه؟

توی هفته هم نصف اینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

یا حسینوااای معلم پارسال دختر منم همین بودهر چی اعتراض میکردم مادرا میگفتن بری خودشون هست یاد میگیرن ...

مدیر گفتم بهش معلم یک ماه خوب بود دوباره بدتر از قبل شروع کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منم زیاده چه برسه بچه هشت ساله

یک پنجشنبه جمعه خونه میمونه بچم اون چند روزم همش باید بنویسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک پنجشنبه جمعه خونه میمونه بچم اون چند روزم همش باید بنویسه

برای امتحانش بخونه  بقیه رو نتونست انجام بده عیبی نداره دیگه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
برای امتحانش بخونه بقیه رو نتونست انجام بده عیبی نداره دیگه

معلمش بدجور دعواش میکنه یدونه رو هم ننویسه یکبار ماژیک پرت کرد سمت یکی از بچه ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معلمش بدجور دعواش میکنه یدونه رو هم ننویسه یکبار ماژیک پرت کرد سمت یکی از بچه ها

دیوونس 😐 باید مادرا پشت هم باشن اعتراض کنین

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
دیوونس 😐 باید مادرا پشت هم باشن اعتراض کنین

نیستن به خدا مادرا اصلا واسشون مهم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیستن به خدا مادرا اصلا واسشون مهم نیست

مگه میشه این همه تکلیف داده ، شاید بچه هاشون خودشون انجام میدن یا نصفه نیمه انجام میدن که براشون مهم نیس.