گویلر_اولدوزی مدیر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4175 عنوان چرا پسش میزنم | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 45 پست پسر خیلی خوبیههمه کار کرده همه جوره خودشو ثابت کردهمنم خیلی بهش خوبی کردماما چند روزیه طوریییی دلمو زده رابطمونیهو بدون هیچ دلیلیهمش میخوام کات کنمرابطه جدیه خانواده ها فامیلا میدونننمیدونم چرا اینقدر دلمو زد یهوهمش میخوام نبینمش گمشه😑 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون امروز | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4175 یکم دعوا کنین حل میشه قدرشو میفهمی الان خوشی زده زیر دلت😂 دو روز پیش دعوای شدیدی کردیمبا کلی کادو معذرت خواهی با اینکه مقصر من بودم اومد پیشمولی بازم نمیخوام💔خدایا کمکم کن💔 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
زی_زی_گو_لو عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 1391 دلیل علمی می خوای؟چون مطمئنی از علاقه اون پسر و میدونی که همیشه هست...برا همین جذابیتشو از دست داده براتو شاید فکر می کنی گزینه های بهتری برات هست😁
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4175 زیادی بودهوقت نکردی نبودش رو ببینی و حست رو بفهمی اره همیشه هس هر لحظه هس همه جا هسحتی خیلی وقتا وظایف خانوادمو انجام میده دکتر میبره ثبت نام میکنه... کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
delighttt عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 256 😂😂😂 والا واسه ما برعکس بوددپسره چهار پنج لول ازم پایینتر بود ولی من دوسش داشتمهمش بیچاره حس میکرد از سر ترحم باهاشمآخرشم تموم کردیم دیگه اونی که میگفت میمیره برام ، مُرد برام.
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4175 یه روز پشیمون میشی🙃 میدونم عذاب وجدان میگیرم اگه کات کنیمولی خیلی سرد شدم😭 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
هعی_چی_بگم_والا عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1232 دو روز پیش دعوای شدیدی کردیمبا کلی کادو معذرت خواهی با اینکه مقصر من بودم اومد پیشمولی بازم نمیخوام� ... شاید حس شیشمت داره کار میکنه شاید یه چیزی هست واقعا :/ من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
delighttt عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 256 میدونم عذاب وجدان میگیرم اگه کات کنیمولی خیلی سرد شدم😭 خب یکاری نکرده تو دعوا؟ فحش یا تیکه؟ اونی که میگفت میمیره برام ، مُرد برام.
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4175 دلیل علمی می خوای؟چون مطمئنی از علاقه اون پسر و میدونی که همیشه هست...برا همین جذابیتشو از دست داده ... دقیقادقیقاااا. هردوتاش درستهمیدونم ۳ شب زنگ بزنم محمد بیا ۲ دیقع ای جلو درمونهمیدونم همیشه هست و میمونه پیشماونقدری خاکی برخورد کردالان حس میکنم من ازش خیلی سر ترم💔 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
هعی_چی_بگم_والا عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1232 اره همیشه هس هر لحظه هس همه جا هسحتی خیلی وقتا وظایف خانوادمو انجام میده دکتر میبره ثبت نام میکنه... این بده...دلیلش همینهنمیذاره دلتنگش بشی و کارا رو هم انجام میده حس خوبی نمیدهمیفهممت من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4175 والا واسه ما برعکس بوددپسره چهار پنج لول ازم پایینتر بود ولی من دوسش داشتمهمش بیچاره حس میکرد از سر ... من از قیافع ازش سرترم ولیمالی خانواده اصالت شعور شخصیت....این خیلی ازم سرتره کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
delighttt عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 256 من از قیافع ازش سرترم ولیمالی خانواده اصالت شعور شخصیت....این خیلی ازم سرتره ترک کجایی اونی که میگفت میمیره برام ، مُرد برام.
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4175 شاید حس شیشمت داره کار میکنه شاید یه چیزی هست واقعا :/ من یه حس گوهی دارمگوه هر چیو بگم اتفاق میوفته۲۶ این ماه گفتم کات میکنیم۳ ماه قبل به رفیقام میگفتم من ۲۶ اذر کات میکنم💔این حس گوه میگه به هم نمیرسیم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4175 خب یکاری نکرده تو دعوا؟ فحش یا تیکه؟ نه فقط سکوتعزیزم من اشتباه کردم حق باتوعهمن معذرت میخواممن.... کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4175 این بده...دلیلش همینهنمیذاره دلتنگش بشی و کارا رو هم انجام میده حس خوبی نمیدهمیفهممت انگار دیگه دوسش ندارمانگار دیگه برام مهم نیس:) کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
delighttt عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 256 نه فقط سکوتعزیزم من اشتباه کردم حق باتوعهمن معذرت میخواممن.... چی بگم والا شاید پشت سرت یکارایی میکنه حس ۶ امت فهمیده اونی که میگفت میمیره برام ، مُرد برام.