2777
2789
عنوان

به فرزندان خود پس دادن قرض را یاد بدهید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 34 پست
برای منم پیش اومده اینچیزا ، پشت دستمو داغ گذاشتم ک به کسی پول ندم ، وقتی میخوای پس بگیری فک میکنن د ...

منم دوباره غلط بکنم😐😐

طرف با پرویی کامل اومد گفت cvv2 و انقضا کارتتو بگو منم روم نشد گفتم هرچی خواست برداشت کرد

نپرسید میشه بدی یا فلان

بعدم گفت رمز دوم ندارج فردا میزنم

دو ماهه این فردا نمیرسه هرشب میاد میگه فردا فردا

کاربری صدهزارم
من ک اصلا پول قرض نمیدم راحت ، اطرافیامم میدونن دارم ولی فقط به کسایی میدم ک خوش حساب باشن اونام یکی ...

خوش بحالت

من ۷ تومن طلب دارم روم نمیشه بپرسم

خودشونم که به روی مبارکشون نمیارن

باید دین ماه قسط صندوقمو هم بدم

⚘خدایا شکرت❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دوباره غلط بکنم😐😐طرف با پرویی کامل اومد گفت cvv2 و انقضا کارتتو بگو منم روم نشد گفتم هرچی خواس ...

وا ، خب چرا دادی 😐😐

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خوش بحالتمن ۷ تومن طلب دارم روم نمیشه بپرسمخودشونم که به روی مبارکشون نمیارنباید دین ماه قسط صندوقمو ...

من ۳ سال پیش دو تا سکه تمام به یکی دادم گفت سکه برمیگردونم ، نتونستم ازش بگیرم یعنی نداد ، شکایت کردم ازش ، هر جوری شده میگیرم ازش ، پول نقد هم پیش اومده ک قبلا دادم و دیگه نداده منم پیگیر نشدم ، این کار قشنگ دزدیه ک پول بگیرن و ندن 

من ۳ سال پیش دو تا سکه تمام به یکی دادم گفت سکه برمیگردونم ، نتونستم ازش بگیرم یعنی نداد ، شکایت کرد ...

من آدمیم که نمیتونم بگم پولمو بدین

فامیل هم هستن

سکه که خیلیه

⚘خدایا شکرت❣

ای عم یک عدد زخم خورده😂

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

من آدمیم که نمیتونم بگم پولمو بدینفامیل هم هستنسکه که خیلیه

به نظرم باید بگی چون حقته ، تا وقتی تو هیچی کگی اونم به روش خودش نمیاره اون باید خجالت بکشه ک پس نداده 

ای عم یک عدد زخم خورده😂

ای ام دوباره گوه بخورم

همیشه جایی میریم میگن تو کارتت داره ما ب اندازه همه نداریم تو حساب کن

حساب میکنم همیشههههه

بعد میگن نمیخوای یک بار مهمونمون کنی

صدهزاربار مهمون کردم اقا بسه دیگه اعصابمو خراب کردن

کاربری صدهزارم
کارتی که رو همراهت ببر پول کمی بریز

اره والا اینقدر زخم خوردم که خدا میدونه همیشه ۱۰۰ درصد اوقات من حساب میکنم یک بار نشده بقیه حساب کنن

اخرم با کمال پرویی میگن یه بار مهمونمون کن خجالت بکش گدا و فلان ی ابم روش میخورن و تمام

منم کلا خجالتی ام هیچی نمیگم 

کاربری صدهزارم
به نظرم باید بگی چون حقته ، تا وقتی تو هیچی کگی اونم به روش خودش نمیاره اون باید خجالت بکشه ک پس ندا ...

اره واقعا

اعصاب آدم خراب میکنن

وقتی میگن پول بزن تو رمز دوم داری منم پول داشته باشم نمیتونم دروغ بگم

حالا تازگی یه کارت گرفتم پولامو انتقال میدم رمز دومشم فعال نکردم

⚘خدایا شکرت❣
اره واقعااعصاب آدم خراب میکننوقتی میگن پول بزن تو رمز دوم داری منم پول داشته باشم نمیتونم دروغ بگمحا ...

بنظرم باید روی خجالتت کار کنی ، منم تا وقتی خجالتی بودم همینجوری بود 

از وقتی پررو تر شدم و راحت میگم ک نمیتونم پول بدم خیلی راحتم ، اصلا احساس سبکی دست میده ب ادم