2777
2789
عنوان

قدیما تمام ملاکشون برای ازدواج خانوم خانه بودن و دست پخت خوب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 62 پست

داداش و عموی من دوتاش کارمند بانکن .اتفاقا گفتن زن شاغل نمیخوایم ‌و هردو خونه دار گرفتن .با اینکه خانوماشون مدرک هم داشتن و امکان شاغل بودن رو هم داشتن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا همجا این جمله رو میگی 😂😂😋

چقدر بیکاری خوشبحالت دغدغت اینه تعداد کلمات ادمارو بشماری 

کلادوبار  کلمه خرسالاری گفتم 

حتما پیش روانپزشک برو عادی نیستی ادم عادی انقدر پیگیر مردم نیست سرش تو ککون خودشه 

مقصر ما خانوما هستیم 

طرف به پسره میگه من عروسک دست ساز ،تو هستم هرجور تو بخوای میشم  

هزارتا عمل و کار انجام میدن به چشم بیان ،خب نتیجه ش میشه این 

طرف ی دیپلم به زور گرفته بعد موقع ازدواج دنبال کمالات میگرده،با از ما بهترون می پره ،واقعا هم به همچین موردهایی دخترا پا میدن ،دیده ام که میگم

😐🤷🏻‍♀️

من ن خانوم خونم ن آشپزی بلدم هم قدم ۱۷۷ عه خداروشکر طرفم اینا براش مهم نیست

فقط چاق نشدنه خیلی براش مهمه ک عصبیم میکنه😒

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
😍😍افریت

قطعا مرد سالاری وجود نداره و زنان و مردان یه جور باید باشن چرا نباید دخترا تغین کنن مرد چجوری باشه
ولی چرا به خر سالاری میگین افرین ینی مردا خرن ینی الان همه ما کره خریم فکر کن چی گفته بعد بگو افرین 
الان همه میان میگن نه تو نفهمیدی 

منظورم همون اولویته بود وگرنه به قول خودت الان معیارا رفته رو قد بلند😂

جالبه مردای سخت پسند از همه داغون ترن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
داداش و عموی من دوتاش کارمند بانکن .اتفاقا گفتن زن شاغل نمیخوایم ‌و هردو خونه دار گرفتن .با اینکه خا ...

معیارا متفاوته من با شرایط خودم حرف زدم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فمینست یعنی برابری ،عدالت ،ما بین هیچ مردو زنی تبعیض قائل نمیشیم 💚✌

من پسرهای سالم دیدم که وقتی دختر خسته از سرکار میره پیش دوست پسرش.میگن خوب روال عادی زندگی اینه قرار نیست مرتب باشی

پسر اگر درست حسابی باشه چاق باشی منت نمیزاره سرت کمککت میکنه وزن کم کنی

که به نظر من پسرهای سی سال به بالا پختگی بیشتری دارن

بلند قد برجسته هم داریم ربطی به قد نداره

ریزه میزه با کوتاه فرق داره 

ریزه میزه یعنی جمع و جور باشه و کتک خورش ملس. یعنی به راحتی زیر دست بیاد و بشه تو گوشش خوابوند 

حالا پسراشونم یه خیکی که گهگاهی با پراید تو اسنپ کار میکنه ولی چه شغلهایی بهش میبندن 

والا برادر شوهرم ۳۸ سالش شده مادرشوهرم کسی رو پسند نمیکنه . برادرشوهرمم که شده لنگه اون 

من عروس اول بودم تجربه نداشتن سوخت دادن حالا میخوان جبران مافات کنن 😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
قطعا مرد سالاری وجود نداره و زنان و مردان یه جور باید باشن چرا نباید دخترا تغین کنن مرد چجوری باشهول ...

قطعا وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باشه شما راس میگی

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فمینست یعنی برابری ،عدالت ،ما بین هیچ مردو زنی تبعیض قائل نمیشیم 💚✌

معیارا متفاوته من با شرایط خودم حرف زدم

بله ولی کلی نیست .و در آخر میرسه ب پیشونی منو کجا میشونی😁

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔