2777
2789
عنوان

مگه قرار نبود دانشگاه خوش بگذره و درس نباشه😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 106 پست
نهدندون پزشکی

نه قرار نبود ، همه که میگفتن دانشکده پزشکی از این خبرا نیس خودت باور نکردی😂

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نماینده گوشیو رو‌میز استاد میزاره و ویسش رو میفرستهولی همچنان بعضی چیزا معلوم نیست چی میگن😂😭😭

نمیدونم 

مال من چرا خوبه🙂😂

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

باو میکنی من الان چند ماهه مشهدم فقط دانشگاه رو دیدم با خوابگاه و با حرم؟؟؟هیچچچ جا نرفتم😂😂😂هم ات ...

دانشگات مشهده؟😍😍خوشبحالت بابا

چندواحد برداشتی؟

ترم بعد یکم سبک تر بردار به خودت تایم تفریح بده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

هعیییما اصلا منبع هم مشخص نیست😂💔رفرنس ها که مطلب اضافه زیاد دارنمجبوریم از رو ویسای استادا جزوه بن ...

ما هم علاوه بر جزوه کتابم معرفی میکردم دهنمون سرویس میشد به تمام معنا درسای خشک

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

ما هم علاوه بر جزوه کتابم معرفی میکردم دهنمون سرویس میشد به تمام معنا درسای خشک

باز اینکه به منبع مشخص باشه خیلی بهتره از اینکه ندونیم از رو چی بخونیم😂😭