یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین رابطه مون اینطوری نیست که بلاک کنم خبپیجش رو دارمهر روز چکش میکنممم نمیتونممماز طرفی باهاش قهر ...
دوسا داشتن ساده زود از یادت میره
عشق بدع
😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
اخه میدونی این آدم از اونایی هست که به کسی پا نمیده میدونم حتی اگه باهاش تو رابطه برم هم کات میکنم ا ...
خب دیگ ترومای کودکیه حتما
دلت میخاد همه چیز باهم داشته باشی
😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
ممکنه بخاطر تنها یک نکته مثبتی ک داره جذبش بشی ...
اما به محض اینک بهت پا میده رهاش کنی چون اصلا عشق نبوده فقد دوست داشتی مال خودت باشه!
دوست داری هرچیزی ک خوبه مال خودت باشه
اینا تروماهای کودکی هست تو ناخودآگاهت شکل گرفته..