2777
2789

بسکه همه با هم بحث میکنن مامانم با خواهرام با بابام دخترا باهم همه باهم جنگ دارن یه دقیقه با ارامش حرف نمیزنن .همش با صدای داد حرف میزنن خونه شلخته و نامرتب همه جا کثیف و نامرتب والا حالم بدتر شد میخام برگردم .  

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انگار خونه ما رو توصیف کردی با این تفاوت که جای خالی بزرگترا عمیقا حس میشه کاش زنده بودن بازم میرفتم حتی با اون بحثا

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من اوایل که بچه نداشتم این چیزا برام عادی بود 

الان با بچم میرم خیلی ناراحت میشم تاثیر بد داره 

خواهر و برادرم بلانسبت مثل سگ و گربه پاچه ی همو میگیرن....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بخدا بچه ها روانی میشن تا میخندن یچیز میگن تا گریه میکنن یه چیز میگن پدر مادرم خیلی گیر میدن  .از بس مامانم و بابام با هم بحث کردن من فقط بع خاطر این جو خونمون ازدواج کردم که فقط برم . بچه ها هم عصبی شدن بسکه جنگو جدل بوده هردوتاشونم عصبی و روانی شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

خونه مامان منم همینه آدمو روانی میکنندتازه وقتیم دعوتشون میکنی بازم دعوا میکنن. ولی کثیف نیستن تمیز میکنن خونه رو

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

بهت حق میدم که ناراحت باشی،دختر  ازدواج میکنه دوست داره وقتی میره خونه باباش همه چی اوکی باشه،خانواده اش خوشحال باشن 

اما حالا که اونا خوشحالی و آرامش رو گم کردن،تو بهشون کمک کن.پاشو خونه رو تمیز کن.با حرفات خواهرات رو تشویق به احترام به خانواده کن.

گاهی اوقات انسان حتی نمیدونه داره راه رو اشتباه میره،شاید تذکر شما در دراز مدت تلنگری باشه براشون

بعضیا این مدلی هستن: وقتی با هم زندگی میکنن دیگه این حرفا هم پیش میاد بینشون.تو هم میتونی کمکشون کنی ...

والا مرتب نمیشه کمک هم نمیدن که مامانم تا آشپزخانه امیز می‌کنه میاد بیرون ابجیام پشت سرش هعی ظرف در میارن .لباسارو جمع نمیکنن یعنی هر لباسی بگی مچاله گوشه اتاقه  هرچی برمیدارن سر جاش نمیزان .بابام هم از همه بدتر ظر فایی که مامانم میشوره رو بدون اینکه خشک کنه همون جوری خیس خیس میزاره کابینت همه جارو لک و خیس میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا بچه ها روانی میشن تا میخندن یچیز میگن تا گریه میکنن یه چیز میگن پدر مادرم خیلی گیر میدن .از بس ...

وااای تو منی یا من توام. بد شدت درکت میکنم چقد شبیه منی. جالبه ک خودم آروم درومدم. ولی همیشه یه تنش و استرس تو وجودم هست

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خونه مامان منم همینه آدمو روانی میکنندتازه وقتیم دعوتشون میکنی بازم دعوا میکنن. ولی کثیف نیستن تمیز ...

تمیز نمیمونه .بچه ها هرچی برمیدارن نمیزارن سرجاش  مامانم هم صبح تا شب سرپاس ولی بازم نمی‌رسه اصلا کمکش نمیدن .با اینکه بزرگ شدن دیگه یکی ششم یکی هشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااای تو منی یا من توام. بد شدت درکت میکنم چقد شبیه منی. جالبه ک خودم آروم درومدم. ولی همیشه یه تنش ...

منم

1
5
10
15
20
25
30
35
40