2777
2789
عنوان

قبلا فکر میکردم پدر و مادر زن رو پدر مادر صدا بزنم الان دوس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 98 پست
خانما یکم تاپیک فرهنگی بزنین جو سایت بره بالا

ب عنوان ی پیر پسر بی پول زیادی حرف میزنی سیسی

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
عزیزم پیک می نباش طرف اینو بگیری برو تاپیکاشو ببین همش سعی داشته دخترارو بکوبه نصف خانما اینجا باهاش ...

ایشون که یک هفتس عضو شده فکر نمیکنم کسی زیاد بشناسش تاپیکاشم الان یه نگا انداختم همش ازینکه مجرده ناراحته و دوس داره ازدواج کنه ولی شرایط مالیش اوکی نیس که الان شرایط اکثر جوونا همینه.    حالا بیخیالش کلا گفتم با تندی با کسی که حرف بدی نزده صحبت نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اه این مردای حال بهم زن و جمع کنید نشسته سیاست یاد میده اههمیشه دنبال جنجال ب پا کردن بحث با خانماس ...

نی نی بار لطفا به شخصی مثل ایشون که ایراد بیهوده میگیره تذکر بدین

جو سایت رو برای اقایون خراب میکنن.

بلاخره عضویت و فعالیت اقایون مجاز هست

@niniyar_2‍     @niniyar_3   @niniyar_5  

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

ایشون که یک هفتس عضو شده فکر نمیکنم کسی زیاد بشناسش تاپیکاشم الان یه نگا انداختم همش ازینکه مجرده نا ...

بعضیا اینجا مشکل دارن

نی نی بار لطفا به شخصی مثل ایشون که ایراد بیهوده میگیره تذکر بدینجو سایت رو برای اقایون خراب میکنن.ب ...

خدافظی کن مرد نی نی سایتی😂

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
ایشون که یک هفتس عضو شده فکر نمیکنم کسی زیاد بشناسش تاپیکاشم الان یه نگا انداختم همش ازینکه مجرده نا ...

چرا اتفاقا ی نگاه بهتر ب تاپیکاش بنداز متوجه میشی من با هرکس هرجور لیاقتشه صحبت میکنم بار اولی نیست که تو تاپیکای چرندشم

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
بعضیا اینجا مشکل دارن

دوباره تکرار کنم ؟ در حدی هستی ک منو مخاطب قرار بدی؟😂

بارم میگم ب عنوان ی پیر پسر بی پول و کوتوله زیادی حرف میزنی

نی نی بار لطفا به شخصی مثل ایشون که ایراد بیهوده میگیره تذکر بدینجو سایت رو برای اقایون خراب میکنن.ب ...

واقعا چقدر بیکاری شما یه هفته ست عضو شدی همش تاپیکای چرند میزنی  به جای این  خاله زنک بازیا برو یه شغل و درآمدی پیدا کن یه عرقی بریز آیندتو بساز ، اینطوری بخواین پیش بری تا ۶۰، ۷۰ سالگیت وضعت همینه 

👫👩‍❤️‍👨🤰👣💛

واقعا چقدر بیکاری شما یه هفته ست عضو شدی همش تاپیکای چرند میزنی به جای این خاله زنک بازیا برو یه ش ...

شما نگران نباش من سرکارم الان

لازم نیست حتما عکس دو نفره بزارم پروفایل جار بزنم که