2777
2789
عنوان

قبلا فکر میکردم پدر و مادر زن رو پدر مادر صدا بزنم الان دوس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 98 پست
تو ببین کسی بت زن میده یا زنت میشه با این شرایطت بنده خدا

منتظر بودم شما بگی

بیل زنی باغچه خودت رو بیل بزن

چند وقته ازدواج کردی؟

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

سیاست زنانه ....

نه بابا از اون مدل آدما‌ نیستم 

فقط اخلاقم طوریه با هیچکس جز خانوادم و شوهرم صمیمی نمیشم ... دست خودم نیست نمیتونم با همه صمیمی برخورد کنم 

حتی گاهی میریم خونشون چند ماهی یه بار شوهرم بره بیرون من کلا ساکت میشینم یه گوشه برا خودم با کسی حرف نمی‌زنم مگه اینکه خودشون ازم سوال بپرسن

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منتظر بودم شما بگیبیل زنی باغچه خودت رو بیل بزنچند وقته ازدواج کردی؟

ربطی ب تو‌ نداره خاله زنک دوزاری😂تو اگ مرد بودی تو سایت زایمان نبودی 

فعلا ک میبینی متاهلم

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
ربطی ب تو‌ نداره خاله زنک دوزاری😂تو اگ مرد بودی تو سایت زایمان نبودی فعلا ک میبینی متاهلم

😐😐

حالا این آقا مگه چی گفت پریدی بهش!   مطمئن باش نصف کاربرای اینجاهم مذکر هستن از پسر بچه ۱۰ ساله بگیر تااا پیرمرد ۸۰ساله

😐😐حالا این آقا مگه چی گفت پریدی بهش! مطمئن باش نصف کاربرای اینجاهم مذکر هستن از پسر بچه ۱۰ ساله ...

عزیزم پیک می نباش طرف اینو بگیری برو تاپیکاشو ببین همش سعی داشته دخترارو بکوبه نصف خانما اینجا باهاش بدن هی میگ دخترا آرزوشون شوهره و مجرد موندن بیشتر ب ضرر دختره😐

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
😐😐حالا این آقا مگه چی گفت پریدی بهش! مطمئن باش نصف کاربرای اینجاهم مذکر هستن از پسر بچه ۱۰ ساله ...

بعدم عزیزم اقا؟؟؟😂ب کسی ک میاد سایت زنان زایمان میگی اقا واقعا؟!🤣

نه بابا از اون مدل آدما‌ نیستم فقط اخلاقم طوریه با هیچکس جز خانوادم و شوهرم صمیمی نمیشم ... دست خودم ...

یه تاپیک بزن همین پامت رو کپی کن بنویس

از بقیه بپرس نظرتون چیه

بهت یاد میدن سیاست زنانه رو

چیز بدی نیست

منظورم سیاست بد نیست

سیاست مدل خوب هم داره و اصلا لازمه تو زندگی

یه تاپیک بزن همین پامت رو کپی کن بنویساز بقیه بپرس نظرتون چیهبهت یاد میدن سیاست زنانه روچیز بدی نیست ...

🤣🤣

بعضیا با یه خدافظی خوشحالمون نمیکنن چرا

برا حاملگیت سوالی داشتی حتما بپرس

یه تاپیک بزن همین پامت رو کپی کن بنویساز بقیه بپرس نظرتون چیهبهت یاد میدن سیاست زنانه روچیز بدی نیست ...

سیاست واسه چیمه‌ همینطور خداروشکر زندگی آرومی دارم 

اینجا اکثریت با خانواده همسر مشکل دارن و هیچ توصیه و حرفشون به درد زندگی من نمیخوره

من از اول احترام دیدم تا جایی هم که در توانم بوده احترام گذاشتم با توصیه خانمهای اینجا فقط زندگیم از هم گسسته میشه

این صمیمی نشدنه‌ هم همیشه از بچگی باهام بوده شخصیتم اینطوریه کلا 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

سیاست واسه چیمه‌ همینطور خداروشکر زندگی آرومی دارم اینجا اکثریت با خانواده همسر مشکل دارن و هیچ توصی ...

چی بگم

ان شاالله خوشبخت تر بشین

اه این مردای حال بهم زن و جمع کنید نشسته سیاست یاد میده اه

همیشه دنبال جنجال ب پا کردن بحث با خانماس چرا رسیدگی نمیکنید؟

@niniyar_2   @niniyar_3   @niniyar_5    

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))