خوب حالا چند تا نکته بهت میگم با دقت بخون و بهش فکر کن .
وقتی چیزی رو میخواد و لجبازی میکنه چه اتفاقی میفته ؟
۱ . شما مخالفت میکنی و سر حرفت وایمیستی یا مثلا پنج تا جیغ میزنی بعد تسلیم میشی خواسته اش رو بهش میدی ؟
۲. اگر شما تسلیم نمیشی بقیه چه واکنشی دارن ؟ اونا هم پشت شما در میان یا میگن وای بهش بده صداشو ساکت کن یا اخی بچه ام عزیزم گناه داره بده بهش ؟
۳ . بهش انتخاب میدی یا همیشه سر یه چیز لجبازی داره ؟ مثلا میخوایم بریم بیرون بین لباس ابی و لباس قرمزت هر کدوم دوست داری بپوش . یا مثلا امروز داریم یه مهمونی مهم میریم حتما باید این لباسه رو بپوشی به جاش بار بعد خواستیم بریم خونه مادر بزرگ میتونی هر چی دلت خواست بپوشی حتی لباس خونه ای .
۴. اگر بهش انتخاب دادی باز لج کرد چی ؟ بار دوم خودت میای انتخاب میکنی و بهش میگی . من یه بچه عاقل حسابت کردم و بهت حق انتخاب دادم ولی تو با لجبازی خرابش کردی پس الان باید اونی که من انتخاب میکنم بپوشی . بازم لجبازی کرد ؟ بهش میگی رفتارت اصلا درست نیست برای همین سه روز از بازی با گوشی محرومی و واقعا محروم باشه .
ببین این یه مثال ساده بود . ولی یه سری نکته ها کلی هست . ۱ ۱. توی خونه حرف باید حرف پدر و مادر باشه این اقتدار باید در رفتار ثابت بشه و زن و شوهر هستن که با رفتارشون این قدرت و اقتدار رو نشون میدن وقتی زن بدون اجازه و مشورت پدر کاری نکنه مثلا بچه میگه فلان چیزو بخر بگو اول باید با بابات مشورت کنم . یه وعده یا شام یا ناهارو صبر کن بابا بیاد بعد سفره بنداز .بابا غذا رو خورد تعریف کنه تشکر کنه . یه روز اگر بیحالی دوتا ظرف بشوره توخونه بگه امروز خسته ای . احوالتو بپرسه شب که نشستید کنار هم بگه امروز خسته شدی چه خونه تمیزه . بچه ها یه جیزی از بابا میخوان بگه اگر مامان موافقه منم موافقم اینا میشه اقتدار والدین .
۲. قول باید قول باشه حرف هم حرف باشه بچه به یقین برسه که این حرفو زدی صد درصد میشه . میخوای تنبیه بکنی نگو میکشمت گوشتو می برم . میرم از خونه . تهدیدی بکن که بشه . شهر بازی نمیبرم گوشی محرومی تلویزیون نمیشه اینا .
۳. مورد سوم که خیلی اسونه خصوصا که دوتا بچه داری . شرایطی فراهم کن بچه هات روزی دو سه ساعت خاک بازی یا اب بازی کنن . اسباب بازی براشون جور کن بیلچه بده ببرن تو باغچه نداری بیلچه رو ببر پارک نداری حموم که داری دوتا اردک بده برن اب بازی . انرژی مازادشون رو تخلیه میکنی پرخاشگریشون کم میشه اروم میشن .
و در اخر خسته شدن و ناله کردن و نا امید شدن خیلی اسونه ولی دنبال راه باش . دنبال بهتر شدن شرایط . پیدا میشه ولی باید تلاش کنی براش🌹