2777
2789

روزبه روزعوض اینکه بزرگترمیشه بدترمیشه کی میخوادخوب بشه قشنگ نصف موهام سفیدشدبااذیتاش اوایل همه میگفتن تومقصری وفلان منم یه روزبادخترم تنهاشون میزاشتم اخرشب مثل روانیابودن مثلامامانم وشوهرم هی میگفتن اره تومقصری بعدکه خودشون نگه میداشتن میفهمیدن چقدادموذله میکنه 7سالشه باورتون نمیشه اززمان دوسالگیش اذیتاش وحشتناک بوده تاالان که 7سالش شده هروزبدترمیشه 🥲ازونورم دختردوسالم اونم اذیتاش شروع شده همزمان جفتشون این ازونور اون ازونور بریدم دیگه😭شوهرم که صبح تاشب نیس خونه مامانمم نمیتونم برم ازبس که اونجاهم جنگ اعصاب دارن ومدام دعواشون میشه بااین بچه 🥲مشاوربردم درست نشد

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

بنظرم اختلالذسلوک دارن... برو با یه روان پزشک مشورت کن

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی هرکی منومیبینه مدام میگن چقدلاغرشدی وای موهات چراهمش سفیدشده قشنگ توعرض دوسه سال نصف بیشترموهام ازدست این بچه سفیدشده قبلایه دونه موسفیدنداشتم 

چی بگم که خودمم دچارشم! کاش فقط اذیت بود! وحشتنااااااااک خرابکار تماااام وسایل خونم باید عوض بشه! نصفشو عوض کردم البته مابقی هم باید عوض بشه اینقدر که خرابکاری میکنن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مثلا چ کارایی میکنه عزیزم؟

لجبازی جیغ ودادمیکنه مثلایه حرفی روچندبارباارامش بهش میگم اصلامحل نمیده بامحبت بااحترام باهاش حرف میزنم اینقددخترگلم قشنگم بخداتوهمون ثانیه اس اصلابه هیچ وجه حرف گوش نمیده توهمه کارابینهایت لجبازی میکنه

لجبازی جیغ ودادمیکنه مثلایه حرفی روچندبارباارامش بهش میگم اصلامحل نمیده بامحبت بااحترام باهاش حرف می ...

لجبازی که همه ی بچه ها همینن 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

قبلاهم دربارش تاپیک زده بودی.مشکلش چیه ؟

لجبازی بیش ازاندازه توهمه کاراش فقط دلش میخوادمن حرص وجوش بخورم قشنگ ازقیافه اش میفهمم انگاردشمنشم 😔اصلانمتونه باهام ارتباط بگیره اصلا

یه مدت بهش کاری نداشته باش بهش امرو نهی نکن از نظر روانشناسی در طول روز نهایت دوسه بار باید به بچه امرو نهی کرد برای کارای مهم

از روش ستاره دادن و جایزه و تشویق و تنبیه حالا به هر روشی استفاده کن میبینی تاثیر داره براش  به جای اینکه خودت بهش حرف بزنی

لجبازی که همه ی بچه ها همینن

نه این جیغ میزنه لجبازی توتک به تک کاراشه بداخلاقی فحش میده مهمون که میادیامیبریش رسماابروتومیبره