2777
2789
عنوان

اگر نمیتونین بچه تون کنترل کنین بچه دار نشین یا اصلا بشینید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 52 پست

مام از اینا داشتیم درم باز نمیکردیم از بالکن میومد

زد گلدونو شیکوند مادرش گفت فدای یه تار موش 

منم جمع نکردم خورده هاشو خود ننشم کاری نکرد

اخر شیشه رفت تو پاش خداروشکر دیگه نیمد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشین رو ببر میکانیکی، رنگ کن، فاکتور بده، پول خسارت رو ازشون بگیر یا بگو دیگه خونه من نیاید

گدا صفت هستن همیشه از شوهرم قرض میکنن خودشون .پولشون کجا بود فقط راه به راه توله پس انداخته

من یبار یه دوستی داشتم تازه اشنا شده بودیم پسرش اومد خونمون فقط جلوی تی وی بود اخرشم با دستش محکم کوبید به تی وی خب همسر منم ادم مهربونیه ولی رو وسایل خونه حساسه الانه یه تی وی خدا تومنه چه برسه ماشین

باهاش قطع رابطه کردم اینجا گفتم گفتن ایشالا سرت بیاد بفهمی بچه شلوغ یعنی چی 

به خدا بچه دار شدن فقط به شیرین بودنشو 

روزی خودشو داره این حرفا نبست 

بچه باید از لحاظ مالی حسابی تامین بشه چشمو دل سیر بشه که رفت خونه مردم مثل ندیده ها حمله نکنه به وسیله های مردم 

بچه بابد تربیت بشه 

کاش جا بیوفته یه سریا درکشو اول پیدا کنن و صرفا به خاطر شیرینی بچه 

بچه پس نندازن هی 

اره خب اونکه بله ولی بعضی بچه ها ذاتا بد هستن

اره خیلی کم هستن همچین بچه هایی

ولی بچه وقتی کاری انجام میده و بزرگتراش میخندن ذوق میکنن بزررررررگترین تشویقه براش ،ادامه میده هیچ، بدتر هم میشه

اینا از رفتار مادرشون مشخصه جریان چیه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اره خب اونکه بله ولی بعضی بچه ها ذاتا بد هستن

هیچ بچه ای ذاتا بد نیست 

یه سری بچه ها تو بد خانواده ای به دنیا میان وحشی میشن 

درست تربیت نمیشن 

چندروز پبش یه بچه دیدم وااااای خدا انقدر با تربیت بود به مادرش نگاه کردم دیدم یه خانم باشخصیت آروم که حرف میزنه گل از دهنش درمیاد 

با وجود همچین مادری بچه با آدب میشه 

یه سری بچه ها هم مریضن که بابد برن دکتر تا با یه سری بازی و دارو آروم بشن

از بس ملاحظه کردن بقیه و بهشون چیزی نگفتند پر رو شدن . مگر ما بچه نداریم و بچه نبودیم ؟ مگر بقیه بچه ندارند ؟ بچه تربیت نشده که نباید دست به وسایل بقیه بزنه و بدون اجازه چیزی برداره . چند بار که غر بزنی و به گوششون برسونی چقدر خسارت بهتون زدند و تحویلشون نگیری یاد می گیرند خودشون را جمع کنند البته لطف بزرگی هم به بچه هاش می کنی حداقل باتربیت بزرگ میشن

از بس ملاحظه کردن بقیه و بهشون چیزی نگفتند پر رو شدن . مگر ما بچه نداریم و بچه نبودیم ؟ مگر بقیه بچه ...

اونقدر  ببخیالن که اصلا غر زدن و بی محلی بهشون اثر نمیذاره. فقط دوست دارن برن خونه ی مردم بلمبونن و خسارت بزنن

چون خودشون بچه هاشون مثل خودشون گرازن دیگه

نگا بنظرم زنگ بزن 

بگو سلام عزیزم خوبی 

بگو قراره برم ماشینو رنگ بزنم 

فدای سر فلانی بچس 

دیگه مادر پدرا باید جبران کنن و بخند 

بعد بگو فاکتور میفرستم برات 

بعد اگه عصبی شد ؟ بگو فکر کردم وقتی گفتی بچس منظورت این بوده مسیولیتشو به عهده میگیری دیگه بچگیاشو شما باید جمع کنید نه مردم بچتو گردن بگیرن … 

برادر شوهر من خیلی گداس بچه هاشم هم ندیده هستن عقده ای هستن

بله دیگ بچه رو تامین نمیکنن بچه ندید پدید میشه دلش میخواد چیزایی که ندیده رو تجربه کنه 

دیشب درمورد بچه تو شرایط معمولی تاپیک زدم 

یه خانمی گفت مگه بچه چقدر هزینه داره یعنی انقدر نداری که بچه نیاری ؟ 

جز شیر مادر چی میخواد 

واقعا جواب این ادمو چی میشه داد انگار تو باغ نیست اصلا 

بچه های الان مثل بچه های قدیم نیستن باید براشون همه چی فراهم باشه وگرنه عقده ای میشه بچه گناه داره 

دوست داره چیزای که ندیده رو تجربه کنه و فقططططم مقصرش پدر مادرشن

امیدوارم بزرگ نشن

پسر خواهر منم همینجوری بود وقتی کوچیک بود هرجا این بود کسی ارامش و اسایش نداشت یبار بردمش تو اتاق درو قفل کردم چنان زدمش که فکر نکنم تو عمرش همچین کتکی خورده باشه البته هر چقدم میزدمش گریه نمیکرد فقط دق دلیمو خالی کردم

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را...