2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین🤣

1 بازدید | 3 پست

تاپیک قبلیمو بخونین گفت دیت اول برم شرکتش من گفتم نه بریم کافه بعد گفت نه کافه یکی میبینه فکر بد میکنه واسه خودتم خوب نیس🤣بعد من گفتم نه کافه ایرادش چیه مگه؟قرار کاریم میرن کافه گفت نه شرمنده نمیتونم. بعد تا قبلش صمیمی بود و عزیزم میگف بعد این داستانا دیگه یهو رسمی حرف میزنه 🙏🏻 میذاره🤣🤣🤣🤣

😂🤣😂🤣😂🤣وای خدا نکشتتون،پاره شدم از خنده😐 

دیگه رسما پسرا دارن دوراز جون خر فرض میکنن دخترارو 

البته اینم بگما دخترایی که تا میفهمن طرف شرکت داره همون قرار اول واسه اینکه طرفو نگه دارن شرکتو خونشم میرن کم نیست

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.