2777
2789

الان رفتیم قاشق بخریم میگه سی تا ادم کی میاد خونه ما

اینقده رفت رو مخم گریم گرفت

اینقده گفت چرا میخری مهمون کیع لازم نداریم تو بی مخی

بعد اون روز مادرشوهرم میگه زن اگه زن باشع حداقل 40قاشق تو خونش پیدا میشه راستم میگه بنده خدا خوب خونه میخواد دیگه من با این شوهر زبون نفهم چی کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل از اینکه بری خرید شوهرتو توجیه کن

نه بری بیرون یهو بگی بریم قاشق بخریم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بگو الان لازم نداریم فردا بچه دار میشیم دورمون شلوغ میشه...

وسیله های خونه هم روز به روز گرون تر بهتره الان بخریم که میتونیم هزینه کنیم...البته من خودمم علاقه ای به ظرف ندارم 10 ساله ازدواج کردم هنوز همون وسیله های جهیزیه مو دارم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

برو طلا بخر به جاش با این پولا 

از شوهرت هم میگیری که عادت کنه

هم اگه حرفی زد میگی اینا سرمایه هست دهنش بسته میشه

البته کمی بهش حق میدم 

شرایط زندگی شما رو هم نمیدونم

فردا روزی هم اگر طلاها رو‌دادی برای چیزی

اون سرمایه به نامت میشه

واقعا برام سواله قاشق و اینا میخای چیکار ؟!

برو طلا بخر به جاش با این پولا از شوهرت هم میگیری که عادت کنههم اگه حرفی زد میگی اینا سرمایه هست دهن ...

میخوای چیکار🤣

شما هم مثل شوهرم صحبت کردی

والا میترسم بچم ب دنیا اومدمی یه مراسمی چیزی بگیرم بعد وسیله نداشته باشم

میخوای چیکار🤣شما هم مثل شوهرم صحبت کردیوالا میترسم بچم ب دنیا اومدمی یه مراسمی چیزی بگیرم بعد وسیله ...

عزیزم بچه ت به دنیا بیاد واقعا حوصله داری ۵۰ نفر مهمون بیاری تو خونه؟!

میدونی چقدر به دردسر میفتی

ببر بیرون راحت

چرا برای خودت زحمت میتراشی