2777
2789

خدایا دارم میمیرم دوم ابتدایی ها امتحان نهاییشون چند و چه مهیه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا پایان اردیبهشت

وای خدا بد بخت شدم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من بچه ام دوم بود اصلا کاری بهش نداشتم بچه دومم نوزاد بود...یاد گرفت رو پای خودش وایسه

سخت نگیر 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
دوم که سنگین نیست چرا انقد اذیتی

خواهرم درسش خیلی تنبله و مامان  باباش برج دو میرن حج این بچه درست موقع امتحاناتشه و سخت پریشون میشه و پیش بستگان میمونه ولی الان یاد امتحاناتش افتادم فکر کنم باید بیارمش پیش خودم از طرفی رفتارش تحمل نمیکنم از طرفی دیگه هم درسش خیلی مهمه برام گریم گرفته این بچه هم لطمه میبینه هم فشار درسی 

خواهرم درسش خیلی تنبله و مامان باباش برج دو میرن حج این بچه درست موقع امتحاناتشه و سخت پریشون میشه ...

اگه ضعیفه که به نظرم هر چی میتونین کار کنین کمبوداش جبران بشه که سالای بعد که محتوای کتاب سنگین میشه مشکلی نداشته باشه، هنوز محتوای زیادی ندارن برا آموزش خیلی راحت میتونین جبران کنین چون یه نفره شبیه کلاس خصوصیه دیگه، فقط به شرطی که روش آموزش بلد باشین، اگه روش آموزش بلد نباشین هم به خودتون خیلی فشار میاد هم بچه